banner1 1080x444

Stap voor stap

Focus
Tot voor kort organiseerden we eens in de zoveel tijd een leuk, all inclusive singleweekend. Enorm gezellig, met een leuk programma, heerlijk eten en hele blije Amigos. Een klein groepje Beachbreakers daar gelaten hebben we alleen maar tevreden gasten langs zien komen. Wat een leuke mensen hebben we leren kennen, en wat een mooie dagen hebben we daarmee beleefd! Graag waren we hier tot in lengte van dagen mee doorgegaan. Toch gaan onze singleweekenden eventjes de koelkast in, om te kunnen focussen op het andere aanbod van Solo Amigos: de eenoudervakanties en citytrips. De vraag naar deze reizen groeit zó snel, dat daar steeds meer tijd en aandacht naartoe gaat. En om uit te kunnen breiden én kwaliteit te blijven leveren, moeten we keuzes maken.

Dat wil trouwens niet zeggen dat we niets meer voor singles doen! De citytrips blijven, en op termijn komen de singleweekenden echt nog wel terug. Blijf ons dus volgen, we zijn misschien sneller terug met fantastische singleweekenden dan je denkt ;)

Oproep
Het liefst zouden we alles tegelijk doen. Citytrips, eenoudervakanties én singleweekenden. Maar het is een uitdaging om voldoende teamleden te vinden die dit naast hun baan willen doen. Zie jij het juist wel zitten om zo nu en dan een weekje gezellig mee te gaan met een eenoudervakantie, of mee te vliegen naar de zon voor een leuke citytrip? Bekijk dan eens onze vacatures.

Vakanties voor mini-Amigos!
Tot nu toe organiseert Solo Amigos alleen eenoudervakanties in de schoolvakanties. Zo staat de voorjaarsvakantie van 2024 alweer online, net als 4 gezellige eenouderweken in de zomer. Maar als je nu kinderen hebt die helemaal nog niet gebonden zijn aan de schoolvakanties? Dan kun je evengoed een weekje eerder of later gaan. We zijn benieuwd of er belangstelling is om in bijvoorbeeld juni en september ook eenoudervakanties te organiseren, speciaal voor kinderen van 0 t/m 4 á 5 jaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier interesse in hebt, wij houden je op de hoogte van de voortgang.

Je kunt je ook abonneren op de Nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe eenouderreizen en citytrips, leuke kortings- en winacties en allerlei nieuwtjes rond Solo Amigos!

Graag tot ziens in 2024!

De leukste eenoudervakantie!

Perfecte verzorgde eenoudervakantie
Op zoek naar een perfect verzorgde eenoudervakantie of all inclusive eenouderweekend? Solo Amigos biedt de meest uitgebreide eenouderreizen! Van uitgebreid ontbijt, lekkere lunch en heerlijk driegangendiner tot allerlei lekkere drankjes en hapjes, van lekker spelen bij Club Amigos tot een uurtje oppas voor je kind, van boodschappen tot afwas: wij zorgen ervoor!

Solo Amigos biedt door de inbegrepen maaltijden inclusief drankjes, én een leuk programma met diverse inbegrepen activiteiten, de meest complete eenoudervakanties in Nederland!

Steeds meer alleenstaande ouders weten de weg naar onze eenouderreizen te vinden. 
Geen boodschappen doen, niet hoeven koken of afwassen en bijna de hele dag opvang voor de kinderen...écht vakantie dus!

Ook eens proberen? Kijk in de agenda voor alle eenoudervakanties en eenouderweekenden. Wil je eerst weten wat wij allemaal beloven? Kijk dan eens bij onze 10 beloftes.

Voor een écht ontzorgde vakantie voor alleenstaande ouders: Solo Amigos!