user_mobilelogo

Perfecte verzorgde eenoudervakantie
Op zoek naar een heerlijke eenoudervakantie of eenouderweekend? Solo Amigos biedt de meest uitgebreide eenouderreizen! Van uitgebreid ontbijt, lekkere lunch en heerlijk driegangendiner tot allerlei lekkere drankjes en hapjes, van lekker spelen bij Club Amigos tot een uurtje oppas voor je kind, van boodschappen tot afwas: wij zorgen graag voor jullie!

Solo Amigos biedt door de inbegrepen maaltijden met drankjes én diverse activiteiten de meest complete eenoudervakanties in Nederland!

Steeds meer alleenstaande ouders weten de weg naar onze eenouderreizen dus te vinden. 
Geen boodschappen doen, niet hoeven koken of afwassen en bijna de hele dag opvang voor de kinderen...écht vakantie dus!

Ook eens proberen? Kijk in de agenda voor alle eenoudervakanties en eenouderweekenden.

Voor een écht ontzorgde vakantie voor alleenstaande ouders: Solo Amigos!

Vooruitkijken
Eindelijk... we mogen weer! We hebben de afgelopen 2 jaar mondjesmaat leuke single weekenden, singlereizen en eenoudervakanties kunnen organiseren, maar vanaf nu kunnen we echt los! We hebben heel veel zin om jullie weer te mogen ontvangen op het single weekend van 10 juni of 1 juli. Beide op toplocaties, beide met DJ, topkok en een superleuk programma. We hebben jullie gemist en kijken er echt naar uit om weer een paar hele gezellige dagen met jullie te beleven. Dit jaar staan er nog 5 single weekenden en 3 singlereizen op het programma, maar volgend jaar willen we elke maand een single weekend organiseren en nog veel meer leuke singlevakanties inplannen. Blijf ons dus volgen via social media en Nieuwsbrief, en stuur ons gerust je wensen en suggesties door voor leuke nieuwe locaties. We gaan knallen!

Terugblik Beachbreak

Vorig jaar augustus organiseerden we voor het eerst een strandweekend in Noordwijk. Alles zag er veelbelovend uit: beachclub geregeld, DJ geregeld, mooi hotel incl. ontbijt geregeld, 2x diner geregeld, bus van feest terug naar hotel geregeld, drankjes geregeld, lunch geregeld... dat ziet er goed uit, zou je zeggen. Toch verliep het weekend niet vlekkeloos. Het was slecht weer en de maatregelen werden kort voor het weekend aangescherpt waardoor het feest niet mocht doorgaan. We stuurden dus een mail naar alle deelnemers met de aankondiging dat het feest vervangen zou worden door pubquiz en silent disco. De reacties waren positief, en dus maakten we ons op voor een alsnog veelbelovend weekend.

Helaas was niet voor iedereen duidelijk dat vervoer naar de activiteiten op eigen gelegenheid was. Leerpunt voor ons: communiceer dat nóg duidelijker. Ook ontstond vrijdag spontaan een feestje, gedoogd door de beachclub. Met de belofte dat dit zaterdagavond weer toegestaan zou worden, lieten wij de muziekapparatuur achter. Helaas bleek het personeel van die avond niet te weten dat er de volgende avond een bruiloft gepland stond... Leerpunt voor ons: check, check, dubbelcheck! Verder was het de bedoeling om 2 lekkere dagen op het strand door te brengen, maar door het mindere weer was dat maar af en toe mogelijk. Leerpunt voor ons: maak een waterdicht alternatief programma.

Voor de meeste deelnemers was het een topweekend, getuige de vele mails en reacties op Facebook. Maar enkele deelnemers waren niet tevreden, en daar hadden wij zeer zeker begrip voor. We stuurden een mail en boden korting op een volgend weekend aan voor alle deelnemers, en een aantal deelnemers die al vaker met ons mee waren geweest en dit keer erg teleurgesteld waren, is aangeboden om kosteloos een ander weekend mee te gaan.

Inmiddels is dit weekend 8 maanden geleden en hebben we sindsdien alleen maar weer de gebruikelijke topweekenden beleefd.  We betreuren uiteraard dat een aantal deelnemers geen fijn weekend heeft gehad en dat de teleurgestelde reacties ons via een omweg nog weleens bereiken. Was je deelnemer aan de Beachbreak en zit het je nog steeds erg hoog? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen, dan helpen we het graag uit de wereld. En daarna sluiten we dit hoofdstuk af en richten ons weer op de weekenden zoals jullie van ons gewend zijn.

Blijf ons volgen, er komt nog heel veel moois aan!
Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube