user_mobilelogo
Een mediterraan vakantiegevoel, middenin de bossen van Overijssel!
Deze mooie villa heeft een groot terras en omheinde tuin, waar je je heerlijk terug kunt trekken met een boek als je even wilt relaxen.

Er is een grote living met flatscreen TV, 5 tweepersoons slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 1 met bubbelbad.

toscaanse

Toscaanse1

Toscaanse2

Toscaanse3Toscaanse4

Better safe than sorry
Ook Solo Amigos heeft uiteraard te maken gekregen met de gevolgen van het vervelende Corona-virus. De boekingen stonden, vanaf de eerste berichten over de intrede van het virus in Nederland, direct stil. Als startende ondernemer een zeer onvoorziene klap - en een grote hap uit de reserves. Toch heb ik besloten het weekend van 20 maart te annuleren. Natuurlijk had ik kunnen wachten tot de aangemelde deelnemers zich zelf zouden terugtrekken, en ze kunnen houden aan de annuleringsvoorwaarden om zo toch een deel van de kosten gedekt te krijgen. Maar zo werkt het niet. Al zouden we maar met een groep van maximaal 36 personen zijn - wat gewoon is toegestaan - en al zouden we uiteraard alle mogelijke hygiëne-maatregelen getroffen hebben: ik vind het onverantwoord en zou niet op mijn geweten willen hebben dat iemand tijdens het weekend iets oploopt, mee naar huis neemt en verder verspreidt.

Jammer, pijnlijk en ik heb er slapeloze nachten van, maar in zulke gevallen gaat goed fatsoen, solidariteit en verantwoordelijkheid mijlenver boven inkomsten.

En nu verder
Vanuit China komen gelukkig al berichten dat het virus daar over z'n hoogtepunt heen is. Amper nieuwe besmettingen, en het aantal personen dat geen klachten heeft of geneest is nog steeds tienduizenden malen groter dan het aantal personen dat er aan overlijdt. Dat geeft hoop voor de komende weken. Met de Mexicaanse Griep van 2009 in het achterhoofd (3 weken paniek, daarna verdween het gelukkig net zo snel weer uit beeld als het gekomen was) hoop ik dat we over 2 of 3 weken gewoon weer over gaan tot de orde van de dag. En dat het weekend begin mei en de weekenden erna dan gewoon weer geboekt worden. One strike is te overzien, two strikes wordt lastig. Ik hoop dat 'three strikes - you're out' uitblijft.

Ik hoop dus dat ik jullie 1 mei mag verwelkomen voor een heerlijk weekend in de mooie bossen van Groenlo. Met een glaasje Prosecco - en hopelijk ook gewoon met een welgemeende handdruk.