user_mobilelogo

'Een single weekend waarbij je 1 bedrag betaalt en daarna alleen maar hoeft te genieten... zou dat niet leuk zijn?'

Een klein jaar geleden, toen dit idee langzaamaan begon te ontstaan, zou ik niet hebben geloofd hoe het er op dit moment voor staat: een maand na de eerste post op Instagram ruim 400 volgers, een tot in de puntjes verzorgd single weekend in de agenda en binnenstromende aanmeldingen van leuke singles die dit nieuwe concept weleens willen ervaren. Ik ben blij, vol energie en supertrots! Graag neem ik jullie mee in de reis die ik maakte, van mijn eigen ervaringen met single reizen tot het ontstaan van Solo Amigos!

De ervaring
Organiseren zit in mijn bloed. Ik werkte bij een organisatie waar ik de hele dag bezig was leuke evenementen te organiseren en mensen blij te maken. Een geweldige baan! Het gaf me dus enorm veel voldoening, maar werken voor een bedrijf betekent ook 'binnen de lijntjes kleuren'. Er was een budget, een eisen- en wensenlijst en gelukkig ook wel ruimte voor mijn inbreng, maar ik had nog zoveel méér plannen en ideeën! Ik wilde iets doen met mijn passie voor organiseren, op mijn eigen manier... en zo ontstond het idee voor Solo Amigos!

De start
Mensen samen brengen, blij maken, een heerlijk single weekend bezorgen waarbij alles geregeld is, de portemonnee in de zak blijft, niets moet, alles mag en er vooral veel gezelligheid is, in een ongedwongen sfeer: dat was het uitgangspunt. Een concept waarbij een vol programma met originele activiteiten geboden wordt, zonder dat je iets hoeft te betalen tijdens het weekend. Een concept waarbij je in een luxe accommodatie een heerlijk weekend beleeft. Waar je persoonlijk wordt ontvangen met een feestelijk glaasje bubbels, je bed bij aankomst al voor je opgemaakt is, je je eigen dagprogramma kunt samenstellen zonder daar extra voor te hoeven betalen, een professionele DJ ervoor zorgt dat de muziek aansluit bij de stemming, de topkok heerlijke diners bereidt en alles inbegrepen is in de vooraf aangekondigde prijs. Een single weekend, dat net zo goed voor een korte single vakantie door kan gaan. Kortom: een single weekend waar je je welkom voelt. Inmiddels staat het eerste single weekend in de agenda en zijn de voorbereidingen voor volgende weekenden in volle gang. Het begin is er... en het eind nog lang niet in zicht!

Het vervolg
In het volgende blog vertel ik graag meer over de totstandkoming van Solo Amigos, het samenstellen van het programma, de ideeën die kwamen en ook weer afvielen, de leuke en minder leuke verrassingen onderweg, het vormen van een team, de gedachte achter de naam Solo Amigos! en natuurlijk de vorderingen met betrekking tot het komende single weekend van 29 november.

Graag tot het volgende blog!Single reis
Single vakantie
Single weekend 
Singlevakantie
Singlereis
Singleweekend