user_mobilelogo

Groei
Zo'n 6 maanden geleden stond het allereerste bericht van Solo Amigos op social media. Het lijkt veel langer geleden, er is zoveel gebeurd! Van 1 'pilot'-weekend waarmee we in november 2019 aftrapten naar een goedgevulde agenda met bijna maandelijks een heerlijk lang singleweekend bomvol leuke activiteiten. Van 0 volgers op Instagram naar 400 bij het vorige blog, naar bijna 900 op dit moment. Ruim 100 mensen ontvangen elke 2 weken de Nieuwsbrief, en de reacties en vragen van geïnteresseerden die ons via bijvoorbeeld Google gevonden hebben, komen dagelijks binnen. We zijn blij met jullie enthousiasme en een bedankje is dan ook zeker op zijn plaats. Dus... BEDANKT! Zonder jullie was Solo Amigos niet zo ver gekomen.

De vooroordelen
Hoe leuk, gezellig en ongedwongen onze weekenden ook zijn, bij de term 'singleweekend' fronsen veel mensen toch nog steeds de wenkbrauwen. 'Oh, wat gebeurt daar dan? Is dat om een partner te vinden? Moet je dan daten ofzo?'. Ook merken wij dat er nog steeds een beeld heerst van een 'bepaald publiek' dat dit soort weekendjes boekt. Laten we dat meteen eens uit de wereld helpen: de mensen die boeken zijn single, en dat is dan ook het enige. Natuurlijk hebben ze zelf ook vrienden waar ze vast ook hele leuke dingen mee ondernemen. Natuurlijk zijn het geen eenzame mensen, of wanhopige zoekers, of verlegen muurbloempjes. Maar hun vrienden hebben misschien een relatie, een gezin, geen zin om een weekend weg te gaan. Hartstikke leuk dus juist, dat je dan in je eentje een weekendje weg kunt en leuke nieuwe mensen ontmoet! De insteek is niet dat je terugkomt met een partner, maar dat je gewoon een supergezellig weekend hebt, leuke dingen doet en leuke leeftijdsgenoten ontmoet. Onze naam is niet voor niks 'Solo Amigos!', oftewel 'alleen vrienden'. En als die ene leuke man of vrouw daar dan toch ook rondloopt, is dat natuurlijk een superleuke plus!

De weekenden
Vooralsnog staat tot het einde van 2020 bijna elke maand een leuk weekend gepland, elk weekend met weer een eigen afwisselend programma. De boekingen komen verspreid binnen, en natuurlijk is het spannend om te zien of mensen ons weten te vinden. Het team staat in de startblokken, de reacties tot nu toe zijn positief en we hopen dat steeds meer mensen besluiten om eens een fantastisch weekend met ons mee te maken. Inmiddels hebben we, op veler verzoek, ook een weekend in het zuiden van het land gepland staan. Uiteindelijk zullen 4 'vaste' accommodaties overblijven, waar we onze weekenden gaan organiseren. Elke locatie met natuurlijk z'n eigen charmes en eigen leuke activiteiten!

Het Oud & Nieuw-feest!
Het lijkt nog veel te vroeg, maar er moet echt flink vooruit gepland worden. Vorige week bezochten we dus al een prachtige locatie in het midden van het land, waar we eind 2020 een spetterend Oud & Nieuw-feest gaan organiseren. Een heerlijk diner, geweldig feest, overnachting met luxe ontbijt en alles wat er nog bij Oud & Nieuw hoort. Hou oudjaarsavond 2020 dus vrij in de agenda en proost met ons en met elkaar tijdens dit fantastische evenement!

Ga je mee?
Graag laten we iedereen kennis maken met onze supergezellige weekenden. Zorg dus dat je er een keertje bij bent! Je krijgt er geen spijt van. We zijn er altijd zelf bij en ontvangen je in eigen persoon, wat het authentiek en persoonlijk houdt. Heb je ideeën, tips of feedback? Deel het vooral met ons, je krijgt altijd een reactie.

Graag tot ziens bij 1 van onze leuke weekenden!

Solo Amigos, singleweekend, singlereis, singlevakantie, singlereizen, singleweekenden, singlevakanties, single, all inclusive, daten, dating, wandelvakantie, single op vakantie, singleparty, single oud en nieuw, singlekerst, eenoudervakantie, alleenstaande ouder, alleenstaande, eenoudergezin, kerstvakantie, eenoudergezinnen, weekend weg singles, single weekend, weekend singles, alleen op reis, weekendje weg single, 30+ weekend, 40+ weekend, 50+ weekend, alleenstaande vader, alleenstaande moeder, groepsreis, groepsvakantie, vakantie met kinderen, eenoudervakanties.

Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube