user_mobilelogo

Better safe than sorry
Ook Solo Amigos heeft te maken gekregen met de gevolgen van het vervelende Corona-virus. De boekingen stonden, vanaf de eerste berichten over de intrede van het virus in Nederland, direct stil. Een zeer onvoorziene klap - en een grote hap uit de reserves. Toch heb ik besloten het weekend van 20 maart te annuleren. Natuurlijk had ik kunnen wachten tot de aangemelde deelnemers zich zelf zouden terugtrekken, en ze kunnen houden aan de annuleringsvoorwaarden om zo toch een deel van de kosten gedekt te krijgen. Maar zo werkt het niet. Al zouden we maar met een groep van maximaal 36 personen zijn - wat gewoon is toegestaan - en al zouden we uiteraard alle mogelijke hygiëne-maatregelen getroffen hebben: ik vind het onverantwoord en zou niet op mijn geweten willen hebben dat iemand tijdens het weekend iets oploopt, mee naar huis neemt en verder verspreidt.

Jammer, pijnlijk en ik heb er slapeloze nachten van, maar in zulke gevallen gaat goed fatsoen, solidariteit en verantwoordelijkheid mijlenver boven inkomsten.

En nu verder
Vanuit China komen gelukkig al berichten dat het virus daar over z'n hoogtepunt heen is. Dat geeft hoop voor de komende weken. Hopelijk kunnen we snel weer over gaan tot de orde van de dag en kunnen we snel weer hele mooie dingen voor jullie organiseren, zonder dat dat weer geannuleerd hoeft te worden.

Ik hoop dus dat ik jullie 1 mei mag verwelkomen voor een heerlijk weekend in de mooie bossen van Groenlo. Met een glaasje Prosecco - en hopelijk ook gewoon met een welgemeende handdruk!

Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube