user_mobilelogo
Wat een jaar hebben we achter de rug... Welgeteld 2 singleweekenden en de eenoudervakantie in de zomer konden doorgaan, alle andere singleweekenden, uitjes en eenoudervakanties werden 1 voor 1 gecancelled. Ja, dat leverde teleurstelling, slapeloze nachten, frustratie en tranen op. En ja, dat kostte veel geld. Maar dat valt in het niet bij dat we zoveel mensen hebben moeten teleurstellen. Kinderen die hun vakantie in het water zagen vallen, ouders die ineens nieuwe plannen moesten maken, singles die een leuk all inclusive weekend, gezellig uitje of de Kerstdagen met ons gepland hadden... maar ook alle enthousiaste teamleden, koks, DJ's die steeds weer in de startblokken stonden en steeds weer afgebeld moesten worden. Vreselijk om achter elkaar aan zoveel mensen te moeten melden dat er een streep doorheen ging, ook al kon niemand hier iets aan doen.

Maar er is ook veel geleerd, zakelijk en persoonlijk. Geduld hebben bleek hét 'keyword' in 2020. Geduld als een accommodatie de poot stijf hield en niet open stond voor overleg. Geduld bij het beantwoorden van de vele mails, al hadden we niet altijd de antwoorden. Geduld als we zo graag iets wilden, maar er geen duidelijkheid was. Geduld tot we eindelijk verder konden met waar we zo enthousiast mee gestart waren.

In 2020 was er ook tijd om verbetering in bepaalde processen aan te brengen, nieuwe Amigos aan ons team toe te voegen en prachtige nieuwe locaties te bezoeken. Er is afscheid genomen van oude plannen en er ontstond ruimte voor nieuwe plannen. Financieel een rampjaar, maar toch heeft 2020 ons een hoop opgeleverd. En dat is ook wat waard!

2021
Solo Amigos gaat echt knallen in 2021. Het team is er zo ontzettend klaar voor, we hebben er zo ontzettend veel zin in! Het wordt een topjaar en we kijken er naar uit iedereen dan weer te mogen verwelkomen. Er staat van alles op de planning: singleweekenden, eenoudervakanties, uitjes, singlefeesten en nog veel meer leuks. En het mooiste is, dat we alle arrangementen nóg meer op jullie wensen kunnen afstemmen! We voerden kort geleden namelijk een enquête uit en kregen talloze waardevolle tips, leuke ideeën, mooie suggesties en vooral heel veel complimenten. Dank daarvoor!

Iedereen die een toelichting had gegeven, kreeg persoonlijk antwoord en we merkten dat dat zeer positief ontvangen werd. Dat was een mega-duidelijke bevestiging dat we het concept, zoals bedacht bij de start, nooit willen veranderen. Hoe groot Solo Amigos ook wordt: we beloven dat we altijd zo persoonlijk zullen blijven als we nu zijn. Want dat dat werkt, blijkt wel uit de positieve berichten op Facebook en de 5-sterren reviews die we onder andere ontvingen voor de wijze van communiceren, de afhandeling van de annuleringen en natuurlijk de weekenden en vakanties zelf. Iedereen was dik tevreden - en wij gaan er alles aan doen dat zo te houden!

Fijne decembermaand, blijf gezond en... see you in 2021!
Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube