user_mobilelogo

2021 is nog maar nét begonnen of we hebben alweer allemaal mooie dingen in petto. Solo Amigos groeit!

Zuid-Amerika, here we come!
Bij de start boden we alleen singleweekenden aan. Inmiddels zijn daar leuke eenoudervakanties, een mooie singlevakantie naar Málaga (en er volgen er meer!) en een supergave beachbreak met beachclub-party aan toegevoegd. Ook het spetterende Oud- & Nieuw-feest dat afgelopen december niet doorging, staat gewoon weer geprogrammeerd voor dit jaar. En dat is nog niet alles: we zijn bezig met allerlei leuke, nieuwe plannetjes :)

Zo staat een reis naar het prachtige Suriname hoog op ons verlanglijstje! We kennen het land, weten de mooiste plekjes er te vinden, hebben goede contacten met plaatselijke tourorganisators en locals en natuurlijk wordt er weer gezorgd voor een goede kok en de leukste activiteiten. Het vergt nog even wat voorbereiding, maar we houden je op de hoogte!

Groei = uitbreiding!
Voor de reizen zelf hebben we al een aantal fantastische team-leden, DJ's en koks (maar uitbreiding is altijd welkom). Binnenkort gaan we ook op zoek naar uitbreiding voor communicatie, locatiebezoeken en administratieve werkzaamheden. Volg je een relevante opleiding (bijv. toerisme, eventmanager, hospitality) en zoek je een stage? Je bent van harte welkom! Wil je een aantal uur per week voor ons werken als ZZP-er? Neem vooral contact op. Heb je ideeën over een andere constructie, zoals een vergoeding per single vakantie waar je aan meegewerkt hebt? We staan er zeker voor open!

We hopen dit jaar samen met jullie weer vele mooie single weekenden, single stedentrips, single- en eenoudervakanties en hele leuke single feestjes te mogen beleven. Blijf ons dus vooral volgen, er komt nog heel veel moois aan! Zoals we eerder al schreven: 2021, Solo Amigos is er klaar voor ;)

Heel graag tot snel!