user_mobilelogo

Singleweekend april
Spannende tijden, nu het er op lijkt dat eind april weer een hele hoop meer mag dan nu. Solo Amigos heeft de pijlen gericht op het weekend van 30 april: in overleg met gemeenten, veiligheidsregio en andere partijen lijkt het erop dat wij dan een singleweekend mogen organiseren in Ospel. We duimen! Via de Nieuwsbrief deden we een oproep aan de lezers om zich alvast vrijblijvend aan te melden. Als er eenmaal groen licht is, gaan we dit singleweekend verder promoten op social media. Gezien de polls die wij eerder deden. lijkt het erop dat de animo enorm is! Fijn, wij kunnen niet wachten tot het zo ver is!

Eenoudervakantie zomer
Momenteel hebben we het vooral druk met de zomervakantie. In Giethoorn organiseren we dan 3 leuke vakantieweken voor alleenstaande oudergezinnen. Deze all inclusive eenoudervakanties vallen goed in de smaak, merken we! De week van 6 augustus zo goed als uitverkocht. We gaan weer heel veel eenoudergezinnen blij maken deze vakantie!

Solo Amigos heeft een broertje gekregen!
Singleweekenden organiseren met een groep die voor de helft uit single mannen en voor de helft uit single vrouwen bestaat is leuk, maar wat als je als man niet op vrouwen valt, en als vrouw niet op mannen? Ook voor die groepen willen wij graag gezellige weekendjes organiseren! We zijn dus kort geleden gestart met Solo Amigos 'men only' - het broertje van Solo Amigos!

Zodra het kan en mag, en zodra we iets meer naamsbekendheid hebben bij de doelgroep, gaan we van start. Daarna volgt Solo Amigos 'women only' - het zusje van Solo Amigos. Alles wordt via de Nieuwsbrieven en social media bekend gemaakt. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle leuke nieuwtjes? Volg ons dan op Instagram of Facebook of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Zware tijden - maar we zijn toch blij!
Het is lastig geweest het afgelopen jaar. Maar toch overheerst het gevoel dat we enorm veel gedaan en bereikt hebben. We zijn gestart met alleen 1x per maand een all inclusive singleweekend en daar is inmiddels al zoveel bijgekomen: eenoudervakanties, singlevakanties in het buitenland, men only-weekendjes... en er komt nog veel meer aan!

Zodra we weer kunnen, gaat Solo Amigos pas écht van start. We gaan knallen, we gaan groeien, we gaan hele mooie dingen doen. Zorg dat je erbij bent! :)

Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube