user_mobilelogo
EeserburchtIn deze koninklijke accommodatie slaap je prins(es)heerlijk! De Burcht is prachtig ingericht en heeft onder andere een flatscreen TV, mooie keuken met alle benodigde apparatuur, een heerlijk terras en mooie tuin. De accommodatie bestaat uit 2 delen die tegenover elkaar liggen en er van buiten hetzelfde uitzien.

De accommodatie ligt op minder dan een minuut loopafstand van de andere accommodaties waar we verblijven, maar als je kind al naar bed gaat en jij nog even van de avond wil genieten met de andere ouders, kan 1 van onze teamleden gerust even oppassen in jullie huisje.

De ouders hebben allemaal een eigen luxe slaapkamer met boxspringbedden. Voor de kinderen zijn er verschillende mogelijkheden:

- Met broer of zus in 1 van de 3 gezellige, knusse bedstedes.
- Met broer of zus in het stapelbed in de sprookjesachtige prinsessenkamer.
- Gezellig en vertrouwd bij papa of mama op de kamer. Jullie slapen dan met elkaar in een kamer met 2-persoons hemelbed, een kamer met 2-persoons boxspringbed of een kamer met 2 boxspringbedden en een stoer stapelbed.

De bedstedes en prinsessenkamer liggen vlak naast de ouderslaapkamers. Als het 's nachts misschien toch iets te spannend wordt, is de oversteek naar de kamer van papa of mama dus zo gemaakt.

De badkamer deel je in sommige gevallen met de bewoners van je huisje. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en er liggen hygiënische doekjes om de kraan of toiletbril zelf extra af te nemen.

Prachtig ingerichte woonkamer
Eeserburcht6

Eeserburcht1

Gezellige bedstedes, vlak naast de ouderslaapkamer                
Eeserburcht4

Ouderkamer met hemelbed, alleen of met je kind

Eeserburcht5

Ouderkamer met stoer stapelbed voor je kinderen                     
Eeserburcht3

Ouderslaapkamer, alleen of met je kind

Eeserburcht7

Terug