user_mobilelogo

Colour run eenoudervakantie Leuke eenoudervakanties
Topkok
Hapjes & drankjes
 Superleuk programma
 Koken en de afwas doen wij
Uniek: animatieteam "Club Amigos!"
 Onbezorgd genieten!

Perfect verzorgde eenouderreizen
Geniet bij onze eenoudervakanties van heerlijk ontbijt, lunch en diner van onze topkok, leuke activiteiten voor kinderen en ouders, gezellige borrels, mooie gesprekken en veel gezelligheid. 
J
ullie hoeven niets te doen, behalve genieten. Écht vakantie dus!

Club Amigos!

Exclusief bij Solo Amigos: Club Amigos! De leukste activiteiten, afgestemd op de leeftijd van jouw kind. De animatiemedewerkers (Club-Amigos) zijn persoonlijk door ons geselecteerd, met genoeg ervaring en enthousiasme om je kind een fantastische vakantie te bezorgen. Eenoudervakantie all inclusive solo amigos eenouderreis alleenstaande oudervakantie

Elke Club-Amigo heeft een klein, eigen clubje kinderen onder de hoede, zodat er altijd persoonlijke aandacht is voor je kind. Natuurlijk stellen we jou als ouder ook voor aan je persoonlijke aanspreekpunt. Wel zo fijn dat jouw kind alle dagen een eigen, vertrouwde 'nanny' heeft :)

"Een paar uur voor mezelf, met de geruststellende gedachte dat de kinderen het leuk hebben bij Club Amigos... wat een heerlijk vooruitzicht!"

Voor wie?
Onze eenoudervakanties zijn voor alle ouders die alleen met hun kind(eren) op vakantie willen. Ouders die door bijvoorbeeld werk niet met het complete gezin op vakantie kunnen, zijn dus ook van harte welkom op onze eenouderreizen!

Alle Solo Amigos eenoudervakanties

Bekijk hier hoe leuk een Solo Amigos-vakantie is!


Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube