user_mobilelogo

Een heerlijke, all inclusive eenoudervakantie met je kind(eren) van 4 t/m 15 jaar in het mooie Giethoorn!

Wil jij een superleuke vakantie met je kind(eren) waarbij alles voor je verzorgd wordt? Gezellig met andere ouders borrelen en leuke dingen doen, terwijl de kinderen lekker spelen, zwemmen, chillen en vermaakt worden door het animatieteam? Boek dan deze eenoudervakantie met Solo Amigos! Zwembad

Het park
We verblijven op een superleuk vakantiepark, middenin de natuur. Er is een verwarmd buitenzwembad, speeltuin met air-trampoline, dierenweide, tafeltennis, pannaveld, beachvolleybalveldje, jeu de boulesbaan, kabelbaantje en een animatieteam, dat allerlei leuke activiteiten organiseert. Er zijn, behalve de kinderen die met Solo Amigos mee gaan, nog veel meer kinderen op het park dus vriendjes zijn zó gemaakt!

De ouders kunnen lekker relaxen op het park, een dagje naar Giethoorn, wandelen in het omliggende natuurgebied, mee met onze gezellige boottocht op woensdag of fietsen op donderdag. Boottocht en fietshuur zijn inbegrepen bij de prijs!

We slapen in superleuke accommodaties, vlakbij elkaar:

De Burcht (week van 27 juli)
De Schaapskooi (week van 20 en 27 juli)
Het Boswachterhuisje (week van 27 juli)
De Toscaanse Villa (week van 20 juli)

Er is veel ruimte en je slaapt met je kind(eren) samen of, bij voldoende beschikbaarheid, prinsheerlijk alleen op de kamer.
In De Burcht en De Schaapskooi is een aantal bedstedes, direct naast de ouderslaapkamer, waar de kinderen een eigen, gezellige slaapplek hebben. Bedstedes o.b.v. beschikbaarheid.

Dagelijks programma (programma van dag tot dag onderaan de pagina) Airtrampoline
Na het ontbijt kunnen de kinderen doen wat ze willen: aansluiten bij het animatieteam, lekker zwemmen, spelen of 'chillen'. De ouders kunnen mee varen, wandelen, fietsen of gewoon lekker relaxen op het park. Tijdens de wandeling, boottocht en fietstocht is altijd iemand van ons team op het park. Besluit je van het park te gaan buiten de geplande activiteiten, dan is de zorg voor je kind(eren) op eigen verantwoordelijkheid.
 
Rond 16.00u staat voor iedereen verse soep met broodjes klaar. Op maandag, dinsdag en woensdag eten de kinderen gezellig samen, daarna is er een driegangendiner voor de ouders. Op donderdag gaan we met alle ouders en kinderen samen BBQ-en.

We zitten buiten, aan zeer ruime tafels, en houden uiteraard de 1,5 meter afstand in acht. Bij slecht weer wordt binnen gegeten, ook daar is meer dan voldoende ruimte.

Na het diner is er tijd om gezellig een spelletje te doen of lekker buiten te borrelen in de avondzon. Wij zorgen voor een lekker drankje, gezellige lichtjes en relaxte achtergrondmuziek. Het enige wat de ouders hoeven te doen, is genieten en de kinderen naar bed brengen wanneer ze vinden dat het tijd is :) Ligt je kind al in bed maar wil jij nog even borrelen? Dan past 1 van onze teamleden in overleg gerust eventjes op in je huisje.

Hygiënemaatregelen
In elk huisje staat zeep en we zorgen voor handsanitizers. In de centrale ruimte worden deurknoppen, tafels en stoelen voortdurend gereinigd. Als we daarnaast met elkaar letten op de 1,5 meter afstand en de handen regelmatig wassen, staat niks een heerlijke vakantie in de weg!

Inbegrepen:

- Alle dagen uitgebreid ontbijtbuffet
- Soep met broodjes in de namiddag
- Diner op maandag, dinsdag en woensdag
- BBQ op donderdag
- Alle drankjes (fris, limonade, bier, wijn, sterke dranken, koffie, thee)
- IJsjes en hapjes
- Limonade en chips in de huisjes
- Boottocht, wandeling en fietshuur voor de ouders
- Alle activiteiten voor de kinderen

Het programma van dag tot dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Locatie
DIt vakantiepark grenst aan natuurgebied de Weerribben. Heerlijk wandelen, varen en fietsen dus! Er is veel ruimte in en om de huisjes en we hebben een eigen terras waar we gezellig samen eten en borrelen.

Data
Er kan alleen nog geboekt worden voor:

20 t/m 24 juli: 1 ouder met 1 kind die samen op de kamer slapen, of 1 ouder met 2 grotere kinderen (ouder op tweepersoonskamer, kinderen samen in aparte bedstede).

Reissom
Een huisje op een park, op basis van alléén logies, kost bij andere aanbieders al gauw € 800 tot € 1.100 voor een midweek. Hier zit géén eten en drinken bij, geen (of betaalde) activiteiten, geen begeleiding voor de kinderen, geen Wi-Fi, geen opgemaakt bed... en je moet zelf koken en de afwas doen ;)

Bij Solo Amigos wordt alles voor je gedaan, is alles inbegrepen én zijn er geen onverwachte kosten!
De reissom voor het heerlijke, all inclusive 5-daagse arrangement van Solo Amigos bedraagt:

Volwassene: € 369
Kind: € 329

Eenmalige boekingskosten € 25.

Boek nu deze all inclusive eenoudervakantie en beleef een heerlijke zomervakantie met je kind(eren)! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.
Boek nu