banner1 1080x444

Meivakantie Ardennen

Geniet van een superleuke eenoudervakantie in de Ardennen met heerlijk eten van onze chef-kok, een gaaf programma, leuke uitjes en onze unieke Club Amigos!

Programma

 
Eenoudervakantie Ardennen
Zaterdag 27 april verwelkomen we jullie graag tussen 11.00 en 12.30 uur. Neem rustig de tijd om lekker even te settelen, kennis met elkaar te maken en het huis te verkennen.

Rond 12.45 uur is er een welkomstwoordje voor de ouders, de kinderen doen ondertussen alvast een leuk kennismakingsspel bij Club Amigos. Om 13.00 uur gaan we gezellig aan tafel voor een heerlijke lunch van de chef-kok. De meivakantie is begonnen!

Deze eenoudervakantie staat in het teken van plezier maken, spelletjes doen, lekker buiten zijn en heerlijk eten! Er staan allerlei leuke keuze-activiteiten op het programma zoals een supergaaf klimbos, fietsen, de sprookjesachtige grotten van Han, een leuke GPS-tocht en een middagje zwemmen. De kinderen vermaken zich daarnaast ook nog een aantal keer bij Club Amigos en boodschappen, koken en de afwas doen wij. Kortom: onbezorgd genieten!

De gastdames, Club-Amigos en onze chef-kok regelen alles om jullie een heerlijke eenoudervakantie te bezorgen, je hoeft nergens over na te denken. Écht vakantie dus!

Vrijdag 3 mei nemen we na het ontbijt rond 10u afscheid van elkaar.

Vrije middag
Als ouder heb je tijdens deze eenoudervakantie elke dag heerlijk een paar uurtjes de handen vrij terwijl de kinderen lekker spelen bij Club Amigos. Daarnaast heb je ook nog een vrije middag, helemaal voor jezelf. Je hebt dan alle tijd om een mooi dorpje te bezoeken, een mountainbiketocht te maken of lekker te relaxen met een boek. Geen zorgen om de kinderen, Club Amigos bezorgt ze een fantastische middag!

JA, IK WIL EEN LEUKE EENOUDERVAKANTIE! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.