user_mobilelogo
Boswachter    Boswachter3
Dit lieflijke huisje is 1 van de accommodaties waar een aantal ouders met hun kind(eren) verblijft. Alle slaapkamers hebben 2 boxspringbedden, waar ouders met hun kind heerlijk kunnen slapen. De knusse woonkamer is prachtig ingericht in Engelse cottage stijl en heeft een flatscreen tv, keuken met koelkast, vaatwasser enzovoort, en openslaande deuren naar de eigen, mooie tuin en verschillende terrassen.

Er zijn in deze accommodatie geen bedstedes, maar wil jouw kind heel graag een nachtje in een bedstede slapen, dan is dat zeker te regelen. We zorgen dan dat je samen met je kind een nachtje in een bedstede in 1 van de andere accommodaties kunt slapen, terwijl je daarnaast natuurlijk gewoon je eigen kamer in Het Boswachtershuisje houdt. In overleg is alles mogelijk.

Het huis ligt vlak naast de andere accommodaties. Gaat je kind al slapen en wil je nog even naborrelen met de andere ouders op het centrale terras van de andere accommodatie? Geen enkel probleem, je hebt vanaf het gezamenlijke terras zicht op het Boswachtershuisje.

De badkamer deel je met de bewoners van je huisje. De badkamer wordt regelmatig schoongemaakt en er liggen hygiënische doekjes om de kraan of toiletbril zelf extra af te nemen.

Prachtige inrichting
Boswachter1

Boswachter2

Boswachter6

Mooie slaapkamers voor ouders met 1 kind
Boswachter4

Boswachter8

Ruime badkamers
Boswachter5

Terug