user_mobilelogo
onze10beloftes

Solo Amigos hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, zodat jouw eenoudervakantie of single weekend helemaal naar wens is. Wat we hiervoor doen, vind je in onze 10 beloftes:

1. Perfect verzorgde eenoudervakantie
Solo Amigos is de enige aanbieder in Nederland waar alle maaltijden zijn inbegrepen, net als onbeperkt limonade, water, koffie en thee in de accommodatie en diverse andere drankjes bij ontbijt, lunch en diner. Je wordt dus altijd goed verzorgd. Beloofd!

2. Leeftijden single weekend
Bij Solo Amigos doen we niet moeilijk over een jaartje meer of minder, maar Amigos met jaren verschil met de boven- of ondergrens zul je op jouw single weekend niet aantreffen. Beloofd!

3. Verhouding M/V single weekend
Wij doen ons best ervoor te zorgen dat er tijdens een singleweekend ongeveer evenveel mannen als vrouwen zijn. Beloofd!

4. Tevreden ouders & kinderen
Met een goede kok, enthousiaste Club-Amigos en allerlei leuke activiteiten zorgen wij dat jullie een topvakantie hebben. Gezellig wordt het sowieso. Beloofd!

4. Gezelligheid
Alle Amigos die bij ons boeken, doen dat om dezelfde reden: een paar superleuke dagen vol gezelligheid, leuke activiteiten en lekker eten en drinken. Wij doen er alles aan om jouw eenoudervakantie of stedentrip er eentje te maken om nooit te vergeten. En is jouw ervaring onverhoopt wat minder? Samen komen we er vast wel uit. Beloofd!

6. Jouw vakantie!
Wij zorgen er altijd voor dat er voor elke Amigo iets leuks te doen is. Of je nu lekker wilt wandelen, in je eentje een boek wilt lezen of gezellig met de anderen wilt kletsen tijdens een gezellige borrel. Je bepaalt het helemaal zelf! Hoe je jouw vakantie ook inricht, het wordt sowieso beregezellig. Beloofd!

7. Persoonlijke aandacht
Solo Amigos ziet niemand als 'zomaar een boeker'. Wij geven iedereen persoonlijke aandacht, nemen de tijd om vragen te beantwoorden, kennen bijna alle Amigos die mee zijn geweest nog bij naam en weten door onze enquêtes en veel persoonlijk contact wat er leeft bij onze gasten. En dat zie je terug tijdens jouw eenoudervakantie of stedentrip. Beloofd!

8. Bescheiden blijven
Solo Amigos kiest ervoor om mensen zelf te laten ervaren hoe leuk het is. En die positieve reacties verspreiden zich vervolgens vanzelf! Wij steken jouw reissom liever in het bieden van op en top verzorgde eenoudervakanties en stedentrips dan in veel reclame en dure overheadkosten. We werken met een wisselend team van enthousiaste, single Amigos die zich 100% inzetten om jouw vakantie te laten slagen. En dat merk je tijdens jouw reis. Beloofd!

9. Geen datingvakantie
We doen niet aan man-/vrouw-spelletjes, speeddaten of ongemakkelijke voorstelrondjes. Je hoeft niet bang te zijn dat er iets van je verwacht wordt. Je gaat gewoon ongedwongen op reis, alsof je met vrienden of vriendinnen op pad gaat. Alleen ken je deze Amigos nog niet van tevoren, dat is het enige verschil :) Dat is na een kwartiertje trouwens helemaal anders, die gezelligheid is er echt binnen een mum van tijd. Beloofd!

10. Wij reageren megasnel
Heb je vragen over 1 van onze beloftes? Of wil je meer weten over onze leuke stedentrips en all inclusive eenoudervakanties? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij reageren altijd binnen 1 werkdag. Beloofd!
www.vakantiealleenstaandeouders.nl
Bradley
Volg Solo Amigos:
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook youtube