user_mobilelogo
onze10beloftes
Solo Amigos is de enige organisatie die deze 10 beloftes garandeert:

1. Leeftijden

Bij ons allereerste promo-weekend was er geen leeftijdsgrens, sindsdien zijn al onze singleweekenden voor vooraf bepaalde leeftijdsgroepen. Bij Solo Amigos doen we niet moeilijk over een jaartje meer of minder, maar Amigos met meer dan een jaar verschil met de boven- of ondergrens zul je op jouw weekend niet aantreffen. Beloofd!

2. Verhouding M/V
Wij zorgen er op een singleweekend altijd voor dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen zijn. Al is het geen datingweekend, het is toch het leukst als je met ongeveer evenveel vrouwen en mannen je singleweekend beleeft. De meeste andere organisaties geven een marge aan die een behoorlijke scheve verdeling betekent.... maar Solo Amigos zorgt ervoor dat het mooi in balans is. Beloofd!

3. Onze singleweekenden gaan altijd door
Bij onze singleweekenden staat altijd een minimale en maximale groepsgrootte vermeld. We durven na vele succesvolle singleweekenden wel te beloven dat de minimale groepsgrootte altijd gehaald wordt. Met uitzondering van overmachtgevallen gaan onze weekenden dus altijd door. Beloofd!

4. Gezelligheid
Alle Amigos die bij ons boeken, doen dat om dezelfde reden: een paar heerlijke dagen vol gezelligheid, leuke dingen doen, lekker eten, goede gesprekken, nieuwe mensen ontmoeten. Bij ons tref je altijd leuke, vlotte Amigos! Wij doen er alles aan om jouw singleweekend of eenoudervakantie er eentje te maken om nooit te vergeten. Beloofd!

5. Jouw weekend!
Wij zorgen er op ons singleweekend voor dat er voor elke Amigo iets leuks te doen is. Of je nu uit je dak wilt gaan op de tunes van de DJ of liever wat rustiger aan doet met een spelletje of een gezellige borrel. En of je nu kiest je voor een activiteit met een adrenalinekick of voor een wat mindere (in)spannende activiteit. Je bepaalt het helemaal zelf! Hoe je jouw weekend ook inricht, het wordt sowieso beregezellig. Beloofd!

6. All inclusive!
Niks vervelender dan tijdens je all inclusive reis je portemonnee nog te moeten trekken. Bij Solo Amigos zijn  niet alleen ontbijt, lunch, diner, drankjes en hapjes (binnen de accommodatie) inbegrepen, maar ook een DJ (single weekend) én de activiteiten zoals vermeld in het programma. Beloofd!

7. Persoonlijke aandacht
Solo Amigos ziet niemand als 'zomaar een boeker'. Wij geven iedereen persoonlijke aandacht, nemen de tijd om vragen te beantwoorden, kennen alle Amigos die mee zijn geweest nog bij naam en weten door onze enquêtes en veel persoonlijk contact wat er leeft bij onze gasten. En dat zie je terug tijdens jouw singleweekend of eenoudervakantie. Beloofd!

8. Bescheiden blijven
Solo Amigos kiest ervoor om mensen zelf te laten ervaren hoe leuk het is. En die positieve reacties verspreiden zich vervolgens vanzelf! Wij steken jouw reissom liever in het bieden van op en top verzorgde singleweekenden en eenoudervakanties dan in veel reclame en dure overheadkosten. We werken met een wisselend team van enthousiaste, single Amigos die zich 100% inzetten om jouw singleweekend of eenoudervakantie perfect te maken. En dat merk je tijdens jouw reis. Beloofd!

9. Geen datingweekend
We doen niet aan man-/vrouw-spelletjes, speeddaten of ongemakkelijke voorstelrondjes. Je hoeft niet bang te zijn dat er iets van je verwacht wordt. Je gaat gewoon een ongedwongen weekendje weg, alsof je met vrienden of vriendinnen op pad gaat. Alleen ken je deze Amigos nog niet van tevoren, dat is het enige verschil :) Dat is na een half uurtje trouwens helemaal anders, die gezelligheid is er echt binnen een mum van tijd. Beloofd!

10. Wij reageren megasnel
Heb je vragen over 1 van onze beloftes? Of wil je meer weten over onze leuke, all inclusive singleweekenden of eenoudervakanties? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij reageren altijd binnen 1 werkdag. Beloofd!