user_mobilelogo
onze10beloftes
Solo Amigos is de enige organisatie die deze 10 beloftes garandeert:

1. Leeftijden

Bij ons allereerste promo-weekend was er geen leeftijdsgrens, sindsdien zijn al onze single weekenden voor vooraf bepaalde leeftijdsgroepen. Bij Solo Amigos doen we niet moeilijk over een jaartje meer of minder, maar Amigos met jaren verschil met de boven- of ondergrens zul je op jouw weekend niet aantreffen. Beloofd!

2. Verhouding M/V
Wij zorgen er op een single weekend altijd voor dat er ongeveer evenveel mannen als vrouwen zijn. Al is het geen datingweekend, het is toch het leukst als je met ongeveer evenveel vrouwen en mannen je single weekend beleeft. Solo Amigos zorgt ervoor dat het mooi in balans is. Beloofd!

3. Onze single weekenden gaan altijd door
Bij onze single weekenden staat altijd een minimale groepsgrootte vermeld. We durven na vele succesvolle singleweekenden wel te beloven dat de minimale groepsgrootte altijd gehaald wordt. Met uitzondering van overmachtgevallen gaan onze weekenden dus altijd door. Beloofd!

4. Gezelligheid
Alle Amigos die bij ons boeken, doen dat om dezelfde reden: een paar heerlijke dagen vol gezelligheid, leuke dingen doen, lekker eten, goede gesprekken, nieuwe mensen ontmoeten. Bij ons tref je altijd leuke, vlotte Amigos! Wij doen er alles aan om jouw single weekend of eenoudervakantie er eentje te maken om nooit te vergeten. Beloofd!

5. Jouw weekend!
Wij zorgen er op ons single weekend voor dat er voor elke Amigo iets leuks te doen is. Of je nu uit je dak wilt gaan op de tunes van de DJ of liever wat rustiger aan doet met een spelletje of een gezellige borrel. En of je nu kiest je voor een activiteit met een adrenalinekick of voor een wat mindere (in)spannend uitje. Je bepaalt het helemaal zelf! Hoe je jouw weekend ook inricht, het wordt sowieso beregezellig. Beloofd!

6. All inclusive!
Niks vervelender dan tijdens je all inclusive single weekend je portemonnee nog te moeten trekken. Dat hoeft bij ons niet, want als enige aanbieder in Nederland zijn bij Solo Amigos zijn niet alleen ontbijt, lunch, diner, drankjes en hapjes binnen de accommodatie inbegrepen, maar ook de activiteiten zoals vermeld in het programma. Beloofd!

7. Persoonlijke aandacht
Solo Amigos ziet niemand als 'zomaar een boeker'. Wij geven iedereen persoonlijke aandacht, nemen de tijd om vragen te beantwoorden, kennen bijna alle Amigos die mee zijn geweest nog bij naam en weten door onze enquêtes en veel persoonlijk contact wat er leeft bij onze gasten. En dat zie je terug tijdens jouw single weekend of eenoudervakantie. Beloofd!

8. Bescheiden blijven
Solo Amigos kiest ervoor om mensen zelf te laten ervaren hoe leuk het is. En die positieve reacties verspreiden zich vervolgens vanzelf! Wij steken jouw reissom liever in het bieden van op en top verzorgde single weekenden en eenoudervakanties dan in veel reclame en dure overheadkosten. We werken met een wisselend team van enthousiaste, single Amigos die zich 100% inzetten om jouw single weekend of eenoudervakantie te laten slagen. En dat merk je tijdens jouw reis. Beloofd!

9. Geen datingweekend
We doen niet aan man-/vrouw-spelletjes, speeddaten of ongemakkelijke voorstelrondjes. Je hoeft niet bang te zijn dat er iets van je verwacht wordt. Je gaat gewoon een ongedwongen weekendje weg, alsof je met vrienden of vriendinnen op pad gaat. Alleen ken je deze Amigos nog niet van tevoren, dat is het enige verschil :) Dat is na een half uurtje trouwens helemaal anders, die gezelligheid is er echt binnen een mum van tijd. Beloofd!

10. Wij reageren megasnel
Heb je vragen over 1 van onze beloftes? Of wil je meer weten over onze leuke, all inclusive singleweekenden of eenoudervakanties? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen. Beloofd!