user_mobilelogo

Wakker worden met uitzicht over de Maas? Dat kan op deze unieke locatie, een prachtig riviercruiseschip in Maasbommel!

Dit wordt weer een fantastisch mooi weekend! We verblijven 4 heerlijke dagen op deze unieke locatie, een rivierschip aan de oever van de Maas. En al varen we niet: het verblijf s al een ervaring op zich.

Maasbommel kajuitHet schip heeft 4 verdiepingen met mooie tweepersoonshutten met eigen badkamer. Bij het opendoen van je gordijnen heb je direct een prachtig zicht op de prachtige omgeving.

Er is een groot zonneterras met stoelen, tafels, loungesets, ligstoelen en ligbedden. Hier geniet je heerlijk van het zonnetje, met een drankje in je hand en een geweldig uitzicht over de Maas. In de restaurantruimte is een goedgevulde bar (alcoholische dranken tot 1u), er is een gezellige ruimte om samen te eten en gezellig te borrelen, en is er een fantastisch dek, waar je overdag heerlijk kunt zonnen.

Programma (het volledige programma vind je onderaan)
Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Rond 19u starten we met het driegangendiner, gevolgd door een gezellige avond. Spelletjes doen of gezellig borrelen in 1 van de leuke zithoekjes: het is jouw weekend!

Na een heerlijke nachtrust staat 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Hierna kun je op zaterdag kiezen voor een workout op het dek of een wandeling in de prachtige omgeving. 's Middags gaan we na een lekkere lunch de stad in voor een mooie citygame!

Na een leuke middag geniet je nog even van het zonnetje op het grote dek, waarna je kunt aanschuiven voor weer een heerlijk driegangendiner. De avond sluit je af zoals jij dat wil: gezellig borrelen onder de sterrenhemel, een spelletje doen of misschien wel even dansen, wij zorgen voor een leuke playlist.

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer staat een kano-tocht over de Maas op het programma. Je middag zelf invullen mag natuurlijk ook.
We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond, met een hilarische pubquiz en een laatste gezellige borrel. Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het uitgebreide ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie dus!
Maasbommel dek
Bij de prijs inbegrepen:

  • Kanotocht
  • Citygame
  • Workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Alle dagen ontbijt, lunch en diner
  • Alle drankjes (alcoholische drankjes tot 1u)
  • Alle hapjes
Deelname aan de activiteiten is niet verplicht, je weekend zelf invullen mag natuurlijk ook!

Kamerindeling
Je kunt kiezen voor een tweepersoonshut met eigen badkamer met een roommate (aparte bedden) of een tweepersoonshut met eigen badkamer voor alleengebruik.

Reissom
De prijs voor dit compleet verzorgde, all inclusive weekend inclusief activiteiten is slechts € 329.

Toeslag kamer met rivierzicht: € 15
Toeslag tweepersoonskamer voor alleengebruik: € 40

Eenmalige boekingskosten: € 25

Leeftijden en groepsgrootte
De leeftijdsgroep voor dit weekend is 45 t/m 59 jaar. De maximale groepsgrootte is 50 personen, het weekend gaat door bij een groep vanaf 30 personen.

Deelnemers (dit overzicht wordt 1x per week bijgewerkt)
46, 49, 51, 52
M 46, 48

Boek nu dit singleweekend (of beter gezegd: korte singlevakantie) en beleef een paar fantastische dagen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Boek nu