user_mobilelogo

Wakker worden met uitzicht over de Maas op een prachtig riviercruiseschip!

Dit wordt weer een fantastisch mooi weekend! We verblijven 4 heerlijke dagen op deze unieke locatie. En al blijven we aan de oever: het verblijf is al een ervaring op zich.

Maasbommel kajuitHet schip heeft 4 verdiepingen met mooie slaapkajuiten met eigen badkamer. Bij het opendoen van je gordijnen heb je direct een prachtig zicht op de omgeving.

Op het grote zonneterras zijn loungesets en ligbedden. Hier geniet je heerlijk van het zonnetje, met een drankje in je hand en een geweldig uitzicht over de Maas!

Programma
Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Rond 19u starten we met het driegangendiner, gevolgd door een gezellige avond. Spelletjes doen of gezellig borrelen in 1 van de leuke zithoekjes: het is jouw weekend!

Na een heerlijke nachtrust staat 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Hierna kies je voor de leuke workout of een wandeling in de prachtige omgeving. 's Middags gaan we na een lekkere lunch de stad in voor een mooie citygame!

Na een leuke middag geniet je nog even van het zonnetje op het dek, waarna weer een heerlijk driegangendiner klaar staat. De avond sluit je af zoals jij dat wil: gezellig borrelen onder de sterrenhemel, een spelletje doen of misschien wel even dansen, wij zorgen voor een leuke playlist.

Op zondag staat een kano-tocht over de Maas op het programma! Lekker actief varen of dobberen over de Maas, het wordt hoe dan ook leuk :) Je middag zelf invullen mag natuurlijk ook.

We sluiten het weekend af met een gezellige avond met hilarische pubquiz en een laatste borrel. Maandag geniet je nog 1 keer van het ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie dus, waar je zeker mooie herinneringen en leuke contacten aan overhoudt!
Maasbommel dek
Bij de prijs inbegrepen:

  • Kanotocht
  • Citygame
  • Workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Alle dagen ontbijt, lunch en diner
  • Alle drankjes (alcoholische drankjes tot 1u)
  • Alle hapjes
Deelname aan de activiteiten is niet verplicht, je weekend zelf invullen mag natuurlijk ook!

Groepssamenstelling
Groepsgrootte: max. 50 personen. Het weekend gaat door bij een groep vanaf 30 personen.
Leeftijdsgroep: 40 t/m 54 jaar.

Deelnemers
V 46, 49, 49, 50, 51, 51, 53
M 46, 46, 48, 51, 51, 54

Boek nu dit singleweekend (of beter gezegd: korte singlevakantie) en beleef een paar fantastische dagen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

PRIJZEN
BOEK NU