user_mobilelogo

Singleweekend Ospel Solo Amigos all inclusive
Hou jij van lekker ontspannen in de sauna of jacuzzi, gecombineerd met gezellige borrels en leuke activiteiten? Boek dan dit heerlijke weekend en geniet van een paar fantastische dagen!

Accommodatie

Dit luxe landhuis ligt in een prachtige, landelijke omgeving in Ospel. Op eigen terrein is er een tennisbaan, voetbalveld, jeu de boules-baan en een gezellige bar met dansvloer, kleine bioscoop, dartboard, flipperkast, poolbiljart en tafeltennis. En wat dit verblijf écht uniek maakt is de heerlijke privé-wellness!

Albanera Site5Je slaapt in een 2- of 3-persoonskamer (1-persoonskamer o.b.v. beschikbaarheid) met eigen badkamer en toilet. Je bed is al voor je opgemaakt. In de accommodatie is verder nog een heerlijke woonkamer met gezellige haard en televisie en natuurlijk is er gratis wifi en parkeergelegenheid.

Activiteiten tijdens dit single weekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Escapegame
  • Bowlen
  • Pizza-workshop
  • Sportieve workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Gezellige avonden met DJ

Programma

Vrijdag heten we je welkom met een lekker glaasje Prosecco. Na een heerlijk diner volgt een gezellige avond: dansen, darten, poolen, flipperen, tafeltennissen, lekker borrelen of een spelletje doen: alles kan! Albanera Site3

Elke ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna maken we een mooie wandeling door de Groote Peel of je kiest de sportieve workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!
Na de lunch is het tijd voor leuke activiteiten: een spannende escapegame, gezellig bowlen, pizza-workshop... maar lekker 'thuis' blijven voor een partijtje tennis of genieten in de jacuzzi en sauna kan natuurlijk ook. Wat je ook kiest: alles is inbegrepen bij de prijs.

Na een leuke middag en een heerlijk diner kun je 's avonds weer lekker dansen, spelletjes doen, gezellig borrelen... het is jouw weekend!

Albanera Site2We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond - met pubquiz! Maandag geniet je nog 1 keer van het ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie, waar je zeker mooie herinneringen en leuke Amigos aan overhoudt!

Groepssamenstelling
Groepsgrootte: max. 36 personen
Leeftijd: 35 - 49 jaar

Wil je mee met dit singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


PRIJZEN
BOEK NU