user_mobilelogo


Singleweekend all inclusive Ospel Solo Amigos

Feestjes met DJ, gezellige borrels, gave activiteiten en lekker ontspannen in de sauna en jacuzzi!

Accommodatie
Dit luxe landhuis heeft een tennisbaan, voetbalveld, jeu de boules-baan, kleine bioscoop en een gezellige bar met dansvloer, dartboard, flipperkast, poolbiljart en tafeltennis. En wat dit verblijf écht uniek maakt is de heerlijke privé-wellness!

Je slaapt in een 1-, 2- of 3-persoonskamer met eigen badkamer en toilet. Je bed is al voor je opgemaakt en er is gratis wifi en parkeergelegenheid.

Activiteiten tijdens dit single weekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Escapegame door Roermond
  • Paintball
  • Pizza-workshop
  • Sportieve workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Gezellige borrels
  • Feestjes met DJ

Programma
Vrijdag ontvangen we je met een lekker glaasje Prosecco. Na een heerlijk diner volgt een gezellige avond: darten, poolen, flipperen, tafeltennissen, lekker borrelen, uit je dak op de tunes van de DJ of een spelletje doen: alles kan!

Zaterdagochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna maken we een mooie wandeling door de Groote Peel of je kiest de sportieve workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!

Na de lunch staat er van alles op het programma: een spannende escapegame, een potje paintball, pizza-workshop... Blijf je liever lekker 'thuis' voor een potje tennis of een middagje genieten van de wellness? Helemaal prima!

Zondag doen we dit nog eens dunnetjes over, dit keer staat er 's middags een pizza-workshop op het programma! Vul je je middag liever anders in? Wat jij wil, het is jouw weekend :)

Albanera Site2Zondagavond staat onze hilarische pubquiz op het programma, daarna is er tijd voor een laatste gezellige avond. Maandag geniet je nog 1 keer van het ontbijt en kijk je terug op een heerlijke korte singlevakantie, waar je zeker mooie herinneringen en leuke Amigos aan overhoudt!

Groepssamenstelling
Groepsgrootte: 30 personen
Leeftijdsgroep: 30 - 45 jaar

Deelnemers
30, 35, 35, 36, 41, 41, 43
M 31, 36, 38, 39, 41

Wil je mee met dit singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


PRIJZEN
BOEK NU