user_mobilelogo


AlbaNera 026

Hou jij van leuke feestjes met DJ, gezellige borrels en leuke activiteiten, gecombineerd met lekker ontspannen in de sauna en jacuzzi? Boek dan dit supergave weekend en geniet van een paar fantastische dagen!

Accommodatie
Dit luxe landhuis ligt in het gezellige Ospel. Op eigen terrein is er een tennisbaan, voetbalveld, jeu de boules-baan en een gezellige bar met dansvloer, kleine bioscoop, dartboard, flipperkast, poolbiljart en tafeltennis. En wat dit verblijf écht uniek maakt is de heerlijke privé-wellness!

Je slaapt in een 2- of 3-persoonskamer (1-persoonskamer o.b.v. beschikbaarheid) met eigen badkamer en toilet. Albanera Site5Je bed is al voor je opgemaakt. In de accommodatie is verder nog een heerlijke woonkamer met gezellige haard en televisie en natuurlijk is er gratis wifi en parkeergelegenheid.

Activiteiten tijdens dit single weekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Escapegame in Roermond
  • Paintball
  • Pizza-workshop
  • Sportieve workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Gezellige avonden met DJ

Programma
Vrijdag heten we je welkom met een lekker glaasje Prosecco. Na een heerlijk diner volgt een gezellige avond: darten, poolen, flipperen, tafeltennissen, lekker borrelen, dansen op de tunes van de DJ of een spelletje doen: alles kan!

Elke ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna maken we een mooie wandeling door de Groote Peel of je kiest de sportieve Albanera Site3workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!

Na de lunch is het tijd voor leuke activiteiten: een spannende escapegame, een spannend potje paintball, pizza-workshop... maar lekker 'thuis' blijven voor een partijtje tennis of genieten in de jacuzzi en sauna kan natuurlijk ook. Wat je ook kiest: alles is inbegrepen bij de prijs.

Na een leuke middag en een heerlijk diner kun je 's avonds weer lekker dansen, spelletjes doen, gezellig borrelen... het is jouw weekend!

Albanera Site2We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond - met pubquiz! Maandag geniet je nog 1 keer van het ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie, waar je zeker mooie herinneringen en nieuwe amigos aan overhoudt!

Reissom
Voor dit compleet verzorgde, all inclusive singleweekend betaal je slechts € 329. Dit is inclusief alle activiteiten, overnachtingen, maaltijden, hapjes, drankjes (alcoholische drankjes tot 1u) en meer.
Boekingskosten € 25.

Optioneel:
2-persoonskamer: € 15.
Eigen kamer: € 40 (o.b.v. beschikbaarheid).


Groepsgrootte en leeftijden

Groepsgrootte: max. 30 personen
Leeftijdsindicatie: 28 - 39 jaar

Deelnemers (dit overzicht wordt 1x per week bijgewerkt)
35, 35, 36
M 38, 39

Wil je mee met dit singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.