user_mobilelogo

Hou jij wel van een sportieve uitdaging? Dan is dit weekend echt iets voor jou!

We verblijven in een gezellige woonboerderij in een bosrijke omgeving in Groenlo. Je bed is al voor je opgemaakt en er is een goedgevulde bar, een groot poolbiljart, een gezellige woonkamer met open haard en een groot, zonnig terras.

Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Rond 20u starten we met het driegangendiner, gevolgd door een gezellig feestje met onze DJ!
Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna kun je kiezen voor een wandeling of een sportieve workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!

Na de lunch is het tijd voor de activiteit van jouw keuze... ga je lasergamen, karten of allebei? Of kies je voor een potje led-bowlen? Het is jouw weekend! En: alles is inbegrepen bij de prijs.
Na een leuke middag geniet je nog even van het zonnetje op het grote terras, waarna je kunt aanschuiven voor weer een heerlijk driegangendiner. De avond sluit je af zoals jij dat wil: lekker dansen op de tunes van de DJ, gezellig borrelen bij de open haard of een potje 30 Seconds, het kan allemaal.

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer staat een middag in het Klimbos op het programma! Doe je het liever iets rustiger aan? Kies dan voor Pitch & Putt Golf op de prachtige golfbaan.

We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond en (korte) nacht. Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het uitgebreide ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie dus!

Het complete programma vind je onderaan deze pagina.

De volgende activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen, je maakt zelf per dag een keuze:

 • Lasergamen
 • Karten
 • Lasergamen & Karten (combi)
 • Sportieve kickstart van de dag
 • Led-bowlen
 • Klimbos
 • Pitch & Putt
 • Wandeling
Kamerindeling
In deze accommodatie is de indeling als volgt:
 • 12x eenpersoonskamer. De badkamer deel je met 3 of 4 personen.
 • 3x tweepersoonskamer. De slaapkamer deel je alleen met je kamergenoot, de badkamer met 1 of hooguit 2 personen.
 • 10x twee- of driepersoonskamer. De slaapkamer deel je met 1 of 2 kamergenoten, de badkamer met 3 of 4 personen.

  Indeling gebeurt willekeurig. Wil je zeker weten dat je op de kamer van je keuze wordt ingedeeld, kies dan 'Ik geef vooraf mijn keuze aan' op het aanmeldformulier. De meerprijs hiervoor is € 25 voor het hele weekend (o.b.v. beschikbaarheid).
Reissom
Voor dit compleet verzorgde, all inclusive weekend inclusief activiteiten betaal je slechts € 289. De boekingskosten bedragen € 25.

Leeftijden en groepsgrootte
De leeftijdsgroep voor dit weekend is 25 t/m 45 jaar, de groepsgrootte is max. 38 personen. Het weekend gaat door bij een groep vanaf 25 personen.

Boek nu dit singleweekend (of beter gezegd: korte singlevakantie) en beleef een paar fantastische dagen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Boek nu