user_mobilelogo

We verblijven in een gezellige woonboerderij in een bosrijke omgeving in Groenlo. Je bed is al voor je opgemaakt en er is een goedgevulde bar (alcoholische dranken tot 1u), een groot poolbiljart, een gezellige woonkamer met open haard en een groot, zonnig terras.

Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Rond 20u starten we met het driegangendiner, gevolgd door een gezellige avond!
Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna kun je kiezen voor een wandeling of een leuke workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!

Na de lunch is het tijd voor de activiteit van jouw keuze, LED-bowlen of een mooie fietstocht door de omgeving. Na een leuke middag geniet je nog even van het zonnetje op het grote terras, waarna je kunt aanschuiven voor weer een heerlijk driegangendiner. De avond sluit je af zoals jij dat wil: gezellig borrelen bij de open haard of een leuk spelletje spelen, het kan allemaal.

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer staat een wijnproeverij of Pitch & Putt Golf op een prachtige golfbaan op het programma!
We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond. Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het uitgebreide ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie dus!

Het complete programma vind je onderaan deze pagina.

De volgende activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen, je maakt zelf per dag een keuze:

  • Led-bowlen
  • Fietstocht
  • Wijnproeverij
  • Pitch & Putt golf
  • Wandeling
Kamerindeling
In deze accommodatie is de indeling als volgt:
  • 12x eenpersoonskamer. De badkamer is op de gang en deel je met 3 of 4 personen.
  • 3x tweepersoonskamer. De slaapkamer deel je alleen met je kamergenoot. De badkamer (op de gang) deel je met 1 of hooguit 2 personen.
  • 10x twee- of driepersoonskamer. De slaapkamer deel je met 1 of 2 personen, de badkamer met 3 of 4 personen.

    Indeling gebeurt willekeurig, maar je kunt wel je voorkeur aangeven op het aanmeldformulier. De meerprijs hiervoor is € 25 voor het hele weekend (o.b.v. beschikbaarheid). Mocht de kamer van je voorkeur niet meer beschikbaar zijn, dan informeren we je daarover en is uiteraard geen toeslag verschuldigd.
Reissom
Voor dit compleet verzorgde, all inclusive weekend inclusief activiteiten betaal je slechts € 339. De boekingskosten bedragen € 25.

Leeftijden en groepsgrootte
De leeftijdsgroep voor dit weekend is 49 t/m 65 jaar, de groepsgrootte is max. 35 personen. Het weekend gaat door bij een groep vanaf 25 personen.

Boek nu dit singleweekend (of beter gezegd: korte singlevakantie) en beleef een paar fantastische dagen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Boek nu