user_mobilelogo

Accommodatie
Dit luxe landhuis ligt in een prachtige, landelijke omgeving in Ospel, Limburg. Op eigen terrein is er een tennisbaan, voetbalveld, jeu de boules-baan en een gezellige recreatieruimte met bar, dansvloer, bioscoop, dartboard, flipperkast, poolbiljart en tafeltennis. Maar wat dit verblijf écht uniek maakt is de heerlijke privé-wellness met jacuzzi en sauna!

Je slaapt in een twee- of driepersoonskamer (eenpersoonskamer tegen toeslag mogelijk) met eigen badkamer en toilet. De bedden zijn natuurlijk al voor je opgemaakt. In de accommodatie is er verder nog een heerlijke relaxruimte met gezellige haard en grote televisie en natuurlijk is er gratis wifi en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Activiteiten tijdens dit single weekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Escaperoom
  • Pizza-workshop
  • Bowlen
  • Wijnproeverij
  • Sportieve workout
  • Wandeling
  • Pubquiz
  • Feestjes met DJ!
Programma
Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Na een uitgebreid driegangendiner volgt een gezellig avondje in de feestruimte. Dansen, darten, poolen, flipperen, tafeltennissen of gewoon lekker wat drinken aan de bar: alles kan!

Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna kun je gezellig meedoen aan een mooie wandeling of sportieve workout. Lekker uitslapen kan natuurlijk ook!

Na de lunch is het tijd voor een vrije middag en de activiteit van je keuze. Op zaterdag is er een spannende escaperoom, gezellig bowlen of een andere invulling, zoals een partijtje tennis, spelletjes doen of genieten in de jacuzzi en sauna. Wat je ook kiest: alles is inbegrepen bij de prijs!
Na een leuke middag schuiven we aan voor weer een heerlijk driegangendiner. De avond sluit je af zoals jij dat wil: lekker dansen, spelletjes doen, gezellig borrelen aan de bar of bij de haard: het kan allemaal.

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer staat een gezellige workshop pizza bakken op het programma! Hoe maak je het deeg en die speciale saus? Hoe werkt de oven en wat is naast de traditionele pizza allemaal nog meer mogelijk? Je leert het allemaal tijdens deze leuke workshop. Daarna genieten we natuurlijk van onze zelfgemaakte maaltijd. Hou je niet van pizza of heb je geen zin deze zelf te maken? Er is genoeg te doen op en rond de accommodatie. Natuurlijk zorgen wij dat er bij het diner iets anders voor je op tafel staat.

We sluiten het weekend af met een laatste gezellige avond en (korte) nacht. Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het uitgebreide ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie, waar je mooie herinneringen en leuke contacten aan overhoudt!

Reissom
Voor dit compleet verzorgde, all inclusive singleweekend betaal je slechts € 329. De reissom omvat alle overnachtingen, maaltijden, hapjes en (alcoholische) drankjes en diverse activiteiten. Boekingskosten € 25.

Groepsgrootte en leeftijden
De groep bestaat uit maximaal 36 personen van 40 t/m 59 jaar. Het weekend gaat door bij een groep vanaf 25 personen.

Wil je mee met dit singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.