banner1 1080x444

Over Solo Amigos - eenoudervakanties & citytrips

 Solo Amigos organiseert eenoudervakanties waarbij persoonlijke aandacht en ontzorgen voorop staat.

Wij zijn de enige aanbieder van eenoudervakanties waarbij je in een leuke accommodatie verblijft, er elke dag ontbijt en lunch voor je op tafel staat én er 's avonds heerlijk voor je gekookt wordt door een chef-kok. Ook gaat ons eigen animatieteam Club Amigos mee en zorgen we elke dag voor een superleuk programma voor kind én ouder.
Je hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve genieten!

Volledig ontzorgd
Wij doen er alles aan om niet alleen je kind(eren), maar ook jou als alleenstaande ouder een heerlijke vakantie te bezorgen. Dat doen we onder andere door te zorgen voor:

1. Een eigen chef-kok mee op je eenoudervakantie
Heb je echt vakantie als je op je vakantie-adres wéér boodschappen moet doen, voor ontbijt en lunch moet zorgen, elke dag moet koken, moet zorgen dat er genoeg drinken is, en als alles op is ook de boel nog moet afwassen? Wij denken van niet, en bieden daarom vakanties aan waarbij dit allemaal geregeld is. Uit bed zó aan de ontbijttafel, na een lekkere wandeling aanschuiven voor de lunch en na een leuke middag vol activiteiten een heerlijk diner geserveerd krijgen... dat is pas vakantie! De chef-kok zorgt voor de lekkerste gerechten, wij doen de afwas en de kinderen spelen bij Club Amigos, zodat jij rustig van je diner kunt genieten en gezellig kunt naborrelen met de andere ouders.

2. De luxe van een eigen kamer in een mooie accommodatie
Bij andere organisaties slaap je in een (gehorige) tent en moet je vaak je eigen beddengoed meenemen, of ervoor betalen. Alleen bij Solo Amigos slaap je altijd in een heerlijk bed in je eigen slaapkamer, met naar keuze een eigen badkamer. Beddengoed is gewoon inbegrepen, zonder bijbetaling. En natuurlijk hoef je ook niets schoon te maken, daar zorgen wij voor. Het sanitair wordt bijvoorbeeld minimaal 4x per week schoongemaakt, zodat jij altijd kunt genieten van een frisse badkamer.

3. Gelijkgestemde ouders en kinderen
Als je bij Solo Amigos een eenoudervakantie boekt, weet je zeker dat je met alleen maar gelijkgestemden de week doorbrengt. Alleenstaande ouders die allemaal hun eigen verhaal hebben, met toch ook veel overeenkomsten. Vaak ontstaan de mooiste gesprekken als de kinderen op bed liggen, of is er een avond alleen maar veel gezelligheid en spelletjes doen.
Een grote overeenkomst is in elk geval dat iedereen na een drukke periode van werken, zorgen, boodschappen doen en koken, nu ook zelf écht even wil genieten van de eenoudervakantie.

Ook voor de kinderen is het fijn met leeftijdsgenootjes te spelen waar ze zichzelf in herkennen, zonder dat gevraagd wordt waarom hij of zij alleen met papa of mama of vakantie is.

Club Amigos!Eenoudervakantie eenouderreis solo amigos vakantie eenoudergezin
Ons eigen animatieteam 'Club Amigos' organiseert elke dag een aantal leuke activiteiten voor de kinderen. Door de manier waarop dit georganiseerd wordt maakt je kind snel contact met leeftijdsgenootjes, voelen ze zich vertrouwd, en kunnen ze met vragen en wensen altijd terecht bij hun persoonlijke Amigo. Zo heb jij een paar uur per dag lekker even tijd voor jezelf, zonder je zorgen te hoeven maken of je kind het wel leuk heeft. Daarnaast passen wij een hele middag op de kinderen, zodat jij, alleen of met andere ouders, zelf ook een middagje iets leuks kunt ondernemen. Het animatieteam wordt altijd aangestuurd door een teamleider, die zorgt dat alles op rolletjes verloopt.
 
Prijs / kwaliteit
Bij Solo Amigos is precies duidelijk wat je voor je eenoudervakantie betaalt, en wat je daar allemaal voor terugkrijgt. Waar andere organisaties een vanaf-prijs tonen, die oploopt als je voor een andere datum kiest en waar uiteindelijk vaak nog kosten voor beddengoed, schoonmaak, toeristenbelasting, wifi enz. bij komen, is dit bij Solo Amigos allemaal inbegrepen.

Daarnaast is Solo Amigos, als je alles optelt, de meest voordelige aanbieder van eenoudervakanties. Natuurlijk is een lage reissom aantrekkelijk, zeker als je het niet erg vindt om in een tent te slapen en zelf nog boodschappen te moeten doen, te koken en af te wassen. Maar tel bij die reissom de hierboven genoemde kosten voor schoonmaak, wifi, beddengoed en meer op, en ga ook eens na wat er per dag allemaal nog bij komt aan ontbijt, lunch, diner, drankjes, hapjes...
Je zult zien dat je bij Solo Amigos, die een bijna all-inclusive eenoudervakantie aanbiedt, een hele mooie prijs / kwaliteit-verhouding krijgt. De kok is geen hobbykok die maaltijden serveert die je thuis ook zou maken, maar een echte chef-kok die de restaurant-ervaring naar je tafel brengt. Genieten dus! 
 
 Je kunt in 2024 kiezen voor de volgende eenoudervakanties:

 
Single citytrips
Heb je geen kinderen, of wil je er gewoon eens gezellig een paar dagen zonder kinderen op uit? Kijk dan ook eens naar onze stedentrips voor singles. Mooie steden, leuke groepen, incl. vlucht, verblijf, reisleiding en een leuk programma.

Single stedentrip Málaga inclusief vlucht en verblijf - 5 dagen Málaga vanaf 6 maart
Single stedentrip Barcelona inclusief vlucht en verblijf - 5 dagen Barcelona vanaf 8 juni