banner1 1080x444

Vacature animatiemedewerkers 'Club Amigos!'

Tijdens onze compleet verzorgde eenoudervakanties zorgt ons animatieteam Club Amigos dat er elke dag een aantal keer iets leuks te doen is voor de kinderen.

Het allerbelangrijkst is dat de kinderen de vakantie van hun leven hebben. Spelen, dansen, lachen, actief bezig zijn... alles wat bij een leuke eenoudervakantie hoort. Jij bent hier tijdens de activiteiten verantwoordelijk voor, het is dus echt een vereiste dat je positief, enthousiast, initiatiefrijk en energiek bent.

De week ziet er ongeveer als volgt uit:

Zaterdag - ontvangst en welkomstspel in de middag (1 uur), activiteit tijdens het ouderdiner (1,5 uur)
Zondag - activiteit na het ontbijt (1 uur), activiteit aan het eind van de middag (1 uur), activiteit tijdens het ouderdiner (1,5 uur)
Maandag - activiteit na het ontbijt (1 uur), activiteit aan het eind van de middag (1 uur), activiteit tijdens het ouderdiner (1,5 uur)
Dinsdag - activiteit na het ontbijt (1 uur), activiteit aan het eind van de middag (1 uur), activiteit tijdens het ouderdiner (1,5 uur)
Woensdag - activiteiten tijdens de vrije oudermiddag (3,5 uur)
Donderdag - activiteiten tijdens het afscheidsfeest (2 uur)

Totaal zo'n 18 tot 20 uur, tussen de activiteiten ben je vrij.

Taken
- Blij maken van de kinderen door ze mee te nemen met je eigen energie en enthousiasme 
- Begeleiden van diverse activiteiten
- Uitvoeren van de Club Amigos-dans bij elke activiteit
- Begeleiden van de kinderen als zij naar het toilet of even naar hun kamer gaan en zorgen dat je je eigen groepje nooit uit het oog verliest

Team
Wij hebben momenteel een team van 24 enthousiase Club-Amigos en 3 teamleiders
Zie het vooral als een gezellig weekje weg waarin je leuke andere jonge mensen leert kennen en ervaring kunt opdoen. Bij gebleken geschiktheid tijdens een eenoudervakantie in Nederland of een eenoudervakantie in de Ardennen kun je later gezellig mee met de strandvakantie in Spanje!

Vergoeding en verblijf
Behalve een leuke week krijg je een vergoeding, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskosten worden vergoed en eten en drinken (koffie, thee en limonade) is inbegrepen. 

Meer informatie / solliciteren
Zie je het helemaal zitten om mee te gaan met 1 van onze eenoudervakanties? Dan nodigen we je graag uit een mailtje te sturen!

Data en locaties eenoudervakanties 2024