banner1 1080x444

Vacature assistent-locatiemanager-eenoudervakantie

Op dit moment hebben wij voldoende enthousiaste reacties ontvangen. Wil je dat we je gegevens opslaan en je benaderen als er weer een plekje vrij is, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan even.

Tijdens onze compleet verzorgde eenoudervakanties leggen we onze gasten graag in de watten. Onze kok zorgt voor lekkere maaltijden, animatieteam Club Amigos vermaakt de kinderen, en de locatiemanager zorgt samen met de assistent locatiemanager dat alles vlekkeloos verloopt. Je kunt hierbij denken aan:

- Aanspreekpunt zijn voor de gasten
- Klaarzetten van het ontbijt
- Tafels dekken voor lunch & diner
- Hulp bij het uitserveren van het ouderdiner
- Voorraden bijhouden
- Accommodatie op orde houden
- Meegaan naar activiteiten om de entree te regelen en vragen te beantwoorden

Er wordt vooraf in overleg een goede taakverdeling gemaakt en er is een draaiboek.

De verdiensten zijn in overleg en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskosten worden vergoed en eten en drinken is inbegrepen. Verblijf is in een tent, kamer in de accommodatie of een B&B in de buurt. De vakanties vinden door heel Nederland, België en Duitsland plaats. Op termijn komt Spanje daar bij. 

Je wordt opgenomen in een poule, momenteel bestaande uit 6 personen, en reageert op een oproep als het je uitkomt. Je zit dus niet vast aan vaste weken. Zie je het helemaal zitten om in de schoolvakanties een weekje (of meer) mee te gaan? Dan nodigen we je graag uit een mailtje te sturen!