user_mobilelogo
             Bovenveen huis solo amigos echten all inclusive singleweekend               Echten solo amigos vijver singleweekend all inclusive

                Heerlijk nazomeren op een prachtig landgoed van 2 hectare met verwarmd privé zwembad... dat doe je tijdens dit heerlijke, all inclusive singleweekend in Echten!

Accommodatie
Deze luxe woonboerderij ligt op een prachtig landgoed, omsloten door een Engelse landschapstuin, verborgen in de bossen van Echten (Drenthe). Op eigen terrein beschikken we over een verwarmd privé zwembad en een 9-holes golfbaan. De twee- en driepersoonskamers zijn ruim en stijlvol ingericht (eenpersoonskamer o.b.v. beschikbaarheid). Een aantal kamers heeft een eigen badkamer, waarvan 1 met sauna en bubbelbad!


Geniet op 1 van de terrassen van het heerlijke avondzonnetje of vermaak je in de gezellige pub met bar, poolbiljart en dartbord. Een prima plek voor de leukste feestjes!

Activiteiten tijdens dit singleweekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Golfclinic
  • Wijnproeverij
  • Citygame
  • Workout
  • Wandelingen
  • Pubquiz
  • Gezellige borrels, spelletjes enz.
  • Feestjes met DJ!

Programma
Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Na een heerlijk diner volgt een gezellig feestje met onze DJ. Lekker borrelen of een spelletje spelen kan natuurlijk ook!

Zaterdagochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna maken we een mooie wandeling in de prachtige omgeving of kun je meedoen aan de leuke workout. Lekker uitslapen is ook prima :)

Na de lunch is het tijd voor de door jou gekozen activiteit: doe je mee aan de golfclinic of kies je de wijnproeverij? Bij thuiskomst staat in elk geval een lekker hapje en drankje voor je klaar. Lekker 'thuis' blijven om te zwemmen of spelletjes doen mag natuurlijk ook! Na opnieuw een heerlijk diner vul je de avond in zoals jij dat wil: lekker dansen of gezellig borrelen: het is jouw weekend!

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer staat een gezellige citygame op het programma. Liever lekker borrelen of zelf iets leuks doen in de omgeving? Geen probleem!
Na het diner sluiten we het weekend af met een laatste gezellige avond - met hilarische pubquiz!

Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het lekkere ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie, waar je zeker mooie herinneringen en leuke amigos aan overhoudt!

Groepssamenstelling
Groepsgrootte: max. 35 personen
Leeftijdsgroep: 30 - 45 jaar
Het weekend gaat door vanaf 25 personen.

Wil je mee met dit fantastische, all inclusive singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

PRIJZEN
BOEK NU