user_mobilelogo
             Bovenveen huis solo amigos echten all inclusive singleweekend               Echten solo amigos vijver singleweekend all inclusive

                Heerlijk nazomeren op een prachtige woonboerderij met een landgoed van 2 hectare én een verwarmd privé zwembad? Dat doe je tijdens dit heerlijke, all inclusive weekend in Echten!

Accommodatie
Deze luxe woonboerderij ligt op een prachtig landgoed, omsloten door een Engelse landschapstuin, verborgen in de bossen van Echten (Drenthe). Op eigen terrein beschikken we over een verwarmd privé zwembad en een 9-holes golfbaan. De twee- en driepersoonskamer zijn ruim en stijlvol ingericht (eenpersoonskamer o.b.v. beschikbaarheid). Een aantal kamers heeft een eigen badkamer (waarvan 1 met sauna en bubbelbad!). Je maakt je verblijfskeuze op het boekingsformulier.


De accommodatie heeft verder nog mooie terrassen waar we heerlijk kunnen genieten van de avondzon, en een gezellige pub met bar, poolbiljart en dartbord. Een prima plek voor de leukste feestjes in de avond dus!
Echten mountainbiken1 solo amigos all inclusive singleweekend
Activiteiten tijdens dit singleweekend (bij de prijs inbegrepen):

  • Mountainbiken
  • Golfclinic
  • Paintball
  • Wijnproeverij
  • Workout
  • Wandelingen
  • Pubquiz
  • Gezellige borrels, spelletjes enz.
  • Feestjes met DJ!

Programma
Vrijdag heten we je persoonlijk welkom met een lekker glaasje Prosecco. Na een heerlijk diner volgt een gezellig feestje met onze DJ. Lekker borrelen of een spelletje spelen kan natuurlijk ook!

Zaterdagochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Daarna is er tijd om te wandelen in de prachtige omgeving, of mee te doen aan de sportieve workout. Lekker uitslapen is ook prima :)

Na de lunch is het tijd voor de door jou gekozen activiteit: kies je voor een adrenalinekick met een potje paintball of doe je het iets rustiger aan met de golfclinic? Bij thuiskomst staat in elk geval een lekker hapje en drankje voor je klaar. Na opnieuw een heerlijk diner vul je de avond in zoals jij dat wil: lekker dansen, spelletjes doen of gezellig borrelen: het is jouw weekend!

Op zondag doen we dit programma nog eens dunnetjes over, dit keer kun je mountainbiken door de bossen of meedoen aan de wijnproeverij.
Na het diner sluiten we het weekend af met een laatste gezellige avond - met pubquiz!

Maandagochtend geniet je nog 1 keer van het lekkere ontbijt, waarna je moe maar voldaan huiswaarts keert. Een heerlijke korte singlevakantie, waar je zeker mooie herinneringen en leuke amigos aan overhoudt!

Groepsgrootte en leeftijden
Groepsgrootte: max. 35 personen
Leeftijdsindicatie: 30 - 45 jaar
Het weekend gaat door vanaf 25 personen.

Reissom
Voor dit all inclusive singleweekend betaal je slechts € 329. De reissom omvat alle activiteiten, overnachtingen, maaltijden, hapjes, drankjes en meer (alcoholische drankjes tot 1u).
Boekingskosten € 25.

Op het boekingsformulier maak je je keuze uit de volgende opties:

Driepersoonskamer met badkamer op de gang
Driepersoonskamer met badkamer of tweepersoonskamer met badkamer op de gang - toeslag € 15
Tweepersoonskamer met badkamer € 25
Eigen kamer: € 40 (o.b.v. beschikbaarheid).

Wil je mee met dit fantastische, all inclusive singleweekend (of beter: korte singlevakantie) maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.