user_mobilelogo
Het team van Solo Amigos bestaat uit een aantal enthousiaste, actieve singles met jarenlange ervaring in de evenementenbranche en reiswereld. Solo Amigos is ontstaan vanuit de wens om iets extra's te bieden ten opzichte van het al bestaande aanbod aan singleweekenden. Wij bieden een compleet programma, boordevol bij de prijs inbegrepen activiteiten!

Ons team
Het team wordt altijd afgestemd op de leeftijdsgroep van het weekend. Wij hebben dus altijd de juiste begeleiders bij jouw singleweekend. Allemaal met ervaring in het organiseren van activiteiten voor grote groepen, allemaal even enthousiast, allemaal single, en allemaal met als doel: jou een fantastisch singleweekend bezorgen! Wil je ook deel uitmaken van dit gezellige team? Kijk snel bij vacatures en misschien word jij onze nieuwe collega!

De naam 'Solo Amigos'
Dat Amigos het Spaanse woord is voor vrienden, weet iedereen wel. Solo is op meerdere manieren te vertalen:
  1. Alleen. Je komt alleen, je vertrekt met nieuwe vrienden. Van Solo.... naar Amigos!
  2. Uitsluitend / slechts. Geen datingweekend, alleen maar leuke vrienden - al sluiten we overslaande vonkjes natuurlijk niet uit :)
Toekomstplannen
Vooralsnog bieden we gezellige, compleet verzorgde singleweekenden (of beter gezegd: korte singlevakanties) aan. Op termijn komen daar singlevakanties naar het buitenland en compleet verzorgde feestavonden bij, inclusief diner, entertainment en aansluitend een feest tot in de late uurtjes. Hou deze site dus in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram!