user_mobilelogo

Fontein2
W
il je met je kind(eren) een heerlijke, all inclusive vakantie beleven waarbij alles voor julie verzorgd wordt, veel leuke activiteiten georganiseerd worden en er genoeg tijd is om gezellig met de andere ouders leuke dingen te doen, te borrelen en te ontspannen? Boek dan je eenoudervakantie bij Solo Amigos! 

In de zomer- en kerstvakantie organiseren wij heerlijke vakanties, waar jullie niets hoeven te doen... behalve genieten! De bedden zijn opgemaakt, ontbijt, lunch en diner worden verzorgd door onze topkok, de afwas wordt gedaan en de leukste activiteiten voor ouders en kinderen worden door ons uitgezocht. Natuurlijk is alles inbegrepen in de prijs!

Wij zorgen voor een superleuk programma voor kinderen én ouders, en natuurlijk gaat er een enthousiast team mee om de kinderen leuk bezig te houden als de ouders even rustig willen borrelen. Voor de ouders is er daarnaast altijd een vrije middag ingepland. Wij zorgen voor de kinderen dus je kunt onbezorgd op stap!

Een vakantie is wat ons betreft geen vakantie als je zelf boodschappen moet doen, moet koken en afwassen én voor elk ijsje je portemonnee moet trekken. Solo Amigos zorgt ervoor dat jullie niets hoeven te doen, behalve genieten!

Bekijk hier onze all inclusive kerstvakantie!