banner1 1080x444

De leukste eenoudervakanties

 Vakantie alleenstaande ouders
Als eenoudergezin op vakantie, superleuk! Heerlijk om er samen op uit te te trekken en te genieten van de tijd met elkaar. Maar als je kind lekker met andere kinderen speelt of 's avonds in bed ligt, zou het dan niet leuk zijn als jij als ouder ook nog even van je avond kunt genieten met andere gezellige alleenstaande ouders? Onze eenoudervakantie Nederland, eenoudervakantie Ardennen of eenoudervakantie Spanje is hiervoor de ideale uitkomst! Je geniet samen met je kind van een heerlijke vakantie en hebt daarnaast gezelligheid en aanspraak van leuke eenoudergezinnen.

En het mooie is: Solo Amigos is de enige aanbieder van Nederland die vakanties voor 1 ouder gezinnen aanbiedt waarbij boodschappen, koken en de afwas je volledig uit handen wordt genomen! Er gaat namelijk een topkok mee* die de heerlijkste lunches en diners voor jullie bereidt, en een team dat ervoor zorgt dat alles wordt opgeruimd en het je aan niets ontbreekt. Ook voor jou als alleenstaande ouder écht vakantie dus!

 
*Bij de eenoudervakanties in Spanje gaat geen kok mee, daar geniet je van all inclusive verzorging van het hotel.
 
Perfect verzorgd
Bij de Solo Amigos eenoudervakanties in Nederland en de Ardennen slaap je altijd prinsheerlijk in je eigen kamer in een superleuke, kindvriendelijke accommodatie, waar alleen onze gezellige groep met elkaar verblijft.

Je geniet elke dag van een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch en heerlijk driegangendiner. Limonade, thee en koffie kun je de hele dag gratis pakken, bij het diner schenkt Solo Amigos een lekker drankje, en we serveren elke middag een lekker borrelhapje voor alle ouders en kinderen. Bijna een all inclusive eenoudervakantie dus!

Tel ons unieke animatieteam 'Club Amigos!', een kindvriendelijke omgeving en een superleuk programma hierbij op en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie voor 1 ouder gezinnen!

 LEES HIER MEER OVER CLUB AMIGOS!    
"Een paar uur voor mezelf, met de geruststellende gedachte dat mijn kinderen het leuk hebben bij Club Amigos...  wat een heerlijk vooruitzicht!"


Eenoudervakantie all inclusive solo amigos eenouderreis alleenstaande oudervakantie
               Bekijk hier de aftermovie van de eenoudervakantie in Nederland

Voor wie?
Onze vakanties voor alleenstaande ouders zijn voor iedereen die met zijn/haar kind op vakantie wil. Dus als je een partner hebt die bijvoorbeeld door werk niet mee kan, ben je ook van harte welkom op onze vakantie voor eenoudergezinnen!

BEKIJK DE AGENDA VOOR ALLE EENOUDERVAKANTIES