user_mobilelogo
Deze website is eigendom van Solo Amigos, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74635999.

De bescherming van jouw persoonsgegevens
Jouw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Je persoonsgegevens worden nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?
Wanneer je het contactformulier invult, beschikken wij over de volgende gegevens:
  • Je naam
  • Je e-mailadres
  • Je IP-nummer
  • Je telefoonnummer
Wanneer je ons een mail stuurt, hebben wij de volgende gegevens:
  • Je naam
  • Je e-mailadres
Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om je bericht te kunnen beantwoorden.

Deze gegevens worden door software waarin het contactformulier is gemaakt (RSFormsPro) opgeslagen op onze webserver en van daaruit doorgestuurd naar een van onze mailboxen. Dit gebeurt via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL.

Cookies en trackers
Deze website maakt géén gebruik van cookies, trackers of andere software waarmee wordt meegekeken naar je surfgedrag.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is, en alleen voor het doel waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt. Als je een weekend boekt, worden je gegevens binnen een half jaar na het betreffende weekend verwijderd.

Facturen worden in onze administratie opgenomen en, conform wettelijke verplichting door de Belastingdienst, 7 jaar bewaard. Daarna worden deze vernietigd.

Toestemming inzien of intrekken?
Je kunt ons te allen tijde vragen welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook kun je op elk gewenst moment aanpassen welke gegevens wij van je verwerken of jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beveiliging
Het berichtenverkeer tussen jouw pc, telefoon of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘meekijken' door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verwijzingen naar websites van derden
Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, verlaat je onze website en kan het zijn dat je op een website terechtkomt waar wél cookies of trackers zijn geplaatst of waar meer of andere persoonsgegevens worden opgeslagen. Solo Amigos heeft hier geen inzage in en kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Door het hokje 'Ja, ik geef toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens conform de privacyverklaring' aan te vinken, geef je aan dat je akkoord gaat met het bovenstaande.

Wijzigingen in het privacybeleid
Zodra het privacybeleid wijzigt, vind je de wijzigingen op deze pagina terug.