banner1 1080x444

Kok

Solo Amigos verzorgt compleet verzorgde eenoudervakanties in leuke groepsaccommodaties. Als kok help je een handje bij het ontbijt, verzorg je een lekkere lunch en maak je een lekker en gezond kinderdiner en een mooi driegangendiner voor de ouders.

Ontbijt
Samen met het team wordt een mooi buffet klaargezet. Broodjes, gekookte eieren, omeletjes, fruit en alles wat er verder nog bij een lekker ontbijt komt kijken.

Lunch
De lunch is elke dag anders, maar altijd even lekker en met genoeg keuze voor iedereen. Belegde broodjes, soep, tosti's, wraps of wat jij als kok verder nog maar voor lekkers kunt bedenken.

Diner kinderen
Bij het diner zorg jij voor de kleine Amigos voor een gezonde, lekkere maaltijd die niet te ingewikkeld, maar wel lekker én voedzaam is. Denk aan een lekkere pasta, krieltjes met groente en een hamburgertje of gezonde wraps die ze lekker zelf mogen vullen.

Diner ouders
De ouders eten een uurtje later. Voor hen zien we graag een driegangendiner met lekkere gerechten, mooi opgemaakt, die met trots kunnen worden uitgeserveerd. Daarnaast zorg je dat er genoeg op tafel staat om wat bij te kunnen scheppen, zoals brood, salade of aardappeltjes.

Budget & tarief
Je krijgt voor de eenoudervakantie een budget per persoon en doet hiermee zelf de inkopen, of laat deze op locatie bezorgen.
Vooraf deel je het weekmenu met Solo Amigos en bekijken we samen of nog aanpassingen nodig zijn.

Het tarief is op aanvraag. Reiskosten worden vergoed, verblijf is in een kamer in de accommodatie of in een B&B in de buurt, of je reist heen en weer, afhankelijk van de reistijd.

Meer info
Draai jij je hand niet om voor het verzorgen van een lekkere lunch en een heerlijk diner voor ongeveer 35 personen tijdens onze leuke vakanties voor alleenstaande ouders? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact op via mail of bel 06-28820666.

Data en locaties eenoudervakanties 2024