banner1 1080x444

Stap voor stap

Focus
Tot voor kort organiseerden we niet alleen compleet verzorgde vakanties voor eenoudergezinnen en single stedentrips, maar ook all inclusive singleweekenden. Deze weekenden waren altijd enorm gezellig, met een leuk programma, heerlijk eten en hele blije Amigos. Wat een leuke mensen hebben we leren kennen, en wat een mooie dagen hebben we met ze beleefd! Graag waren we hier tot in lengte van dagen mee doorgegaan. Toch gaan onze singleweekenden eventjes de koelkast in, om te kunnen focussen op het hoofd-aanbod van Solo Amigos: eenoudervakanties (vakantie voor alleenstaande ouders en kinderen) en single citytrips. De vraag naar onze eenouderreizen en single stedentrips groeit zó snel, dat daar steeds meer tijd en aandacht naartoe gaat. En om uit te kunnen breiden én kwaliteit te blijven leveren, moeten we keuzes maken.

Oproep
Zie jij het wel zitten om zo nu en dan een weekje gezellig mee te gaan met een eenoudervakantie, of mee te vliegen naar de zon voor een leuke citytrip voor singles? Bekijk dan eens onze vacatures.

Vakanties voor mini-Amigos!
Tot nu toe organiseert Solo Amigos alleen eenoudervakanties in de schoolvakanties. Zo staat de vakantie voor alleenstaande ouders in de meivakantie van 2024 online, net als 4 gezellige eenouderreizen in de zomer. Maar als je nu kinderen hebt die helemaal nog niet gebonden zijn aan de schoolvakanties? Dan kun je evengoed een weekje eerder of later gaan. We zijn benieuwd of er belangstelling is om ook in bijvoorbeeld juni en september eenoudervakanties te organiseren, speciaal voor kinderen van 0 t/m 4 á 5 jaar. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier interesse in hebt, wij houden je op de hoogte van de voortgang.

Je kunt je ook abonneren op de Nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van nieuwe eenouderreizen en single stedentrips, leuke kortings- en winacties en allerlei andere nieuwtjes rond Solo Amigos!

Graag tot ziens in 2024!

Ons huidige aanbod bestaat uit:

  • Vakanties voor alleenstaande ouders (eenoudervakanties)
  • Citytrip / stedentrip Barcelona voor singles
  • Citytrip / stedentrip Málaga voor singles
  • Citytrip/ stedentrip Valencia voor singles
  • Citytrip/ stedentrip Madrid voor singles

Ben je niet single maar heb je even geen maatje om mee te gaan op 1 van de leuke Solo Amigos stedentrips? Ook dan ben je van harte welkom!