banner1 1080x444

Club Amigos!

Solo Amigos all inclusive eenoudervakantie alleenstaande oudervakantieEenoudervakantie: Club Amigos!

Tijdens elke eenoudervakantie van Solo Amigos kunnen de kinderen aansluiten bij ons unieke animatieprogramma: Club Amigos!

Club Amigos! bestaat bij alle Solo Amigos eenoudervakanties uit een selectie van onze 25
 enthousiaste, ervaren animatiemedewerkers, de Club-Amigos. Zij zorgen een aantal keer per dag voor allerlei leuke, afwisselende activiteiten, altijd afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Van knutselen tot leuke teamspellen, van Levend Stratego tot hindernisrace, van cupcakes bakken tot de clubdans: er is altijd wat leuks te doen!

Genieten van je diner

Ook tijdens het ouderdiner is er voor de kinderen een leuke activiteit bij Club Amigos. Zo kun jij rustig genieten van het eten en gezelligheid met de andere ouders, terwijl je kind door de Club-Amigos vermaakt wordt.

Persoonlijke aandacht

Elke Club-Amigo is op de hoogte van eventuele allergieën en andere aandachtspunten van je kind, en vertelt je na een activiteit graag hoe leuk hij of zij het gehad heeft. De Club-Amigos worden altijd aangestuurd door een teamleider, die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en aanspreekpunt is voor jou als ouder.

Vrije oudermiddag
Misschien vind je het ook fijn om tijdens je eenoudervakantie een middag iets leuks voor jezelf te doen. Wandelen, fietsen, je boek uitlezen of gezellig met de andere ouders op stap. Daarom is er een vrije oudermiddag! Geniet zonder zorgen van deze middag, want ook dan worden de kinderen bij Club Amigos vermaakt met allerlei leuke spellen en activiteiten. Zo kun jij lekker een middagje genieten, zonder zorgen om je kind. Ook voor jou als alleenstaande ouder écht vakantie dus!

Vacatures

Ben of ken je iemand die op zoek is naar een leuke vakantiebaan in een enthousiast animatieteam? Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe Club-Amigos en teamleiders! Kijk gerust even bij de vacature van Club-Amigo of de vacature van teamleider.

Meer weten?

Meer weten over onze vakanties voor alleenstaande ouders, de locaties of Club Amigos? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, we beantwoorden je vragen graag!

 "Elke dag een paar uur voor mezelf, met de geruststellende gedachte dat mijn kind het leuk heeft bij Club Amigos... wat een heerlijk vooruitzicht!"