banner1 1080x444

Eenoudervakanties - Club Amigos!

Solo Amigos all inclusive eenoudervakantie alleenstaande oudervakantieTijdens onze eenoudervakanties kunnen de kinderen aansluiten bij ons unieke animatieprogramma: Club Amigos!

Club Amigos! bestaat uit bij elke eenoudervakantie uit een selectie van onze 25
 enthousiaste, ervaren animatiemedewerkers, de Club-Amigos. Onder leiding van de teamleider zorgen zij 3 tot 4 uur per dag voor allerlei leuke, afwisselende activiteiten, afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Van knutselen tot actieve teamspellen, van cupcakes bakken tot de clubdans: er is altijd wat leuks te doen!

Ook tijdens het ouderdiner is er voor de kinderen een leuk programma bij Club Amigos. Zo kun jij rustig genieten van het eten en gezelligheid met de andere ouders, terwijl je kind door de Club-Amigos vermaakt wordt.

Elke Club-Amigo is op de hoogte van eventuele allergieën en andere aandachtspunten van je kind, en vertelt je na een activiteit graag hoe leuk hij of zij het gehad heeft. Het team wordt altijd aangestuurd door een leidinggevende, die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en aanspreekpunt is voor jou als ouder.

Misschien vind je het ook fijn om tijdens je eenoudervakantie een middag iets leuks voor jezelf te doen. Wandelen, fietsen, je boek uitlezen of gezellig met de andere ouders op stap. Daarom hebben we een vrije oudermiddag op het programma staan. Geniet zonder zorgen van deze vrije middag, want ook dan worden de kinderen bij Club Amigos vermaakt met allerlei leuke spellen en activiteiten! Zo kun jij lekker een middagje genieten, zonder zorgen om je kind. Ook voor jou als alleenstaande ouder écht vakantie dus!

Meer weten over onze vakanties voor alleenstaande ouders, de locaties of Club Amigos? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, we beantwoorden je vragen graag!