banner1 1080x444

 onze10beloftes Solo Amigos hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en kwaliteit, zodat jouw eenoudervakantie of citytrip helemaal naar wens is. Wat we hiervoor doen, vind je in onze 10 beloftes:

1. Perfect verzorgde eenoudervakantie
Solo Amigos is de enige aanbieder van eenoudervakanties waarbij een chef-kok mee gaat en alle maaltijden zijn inbegrepen. Net als onbeperkt limonade, water, koffie en thee, en diverse andere drankjes bij de maaltijden. Je wordt dus altijd goed verzorgd tijdens je alleenstaande oudervakantie. Beloofd!

2. Tevreden ouders & kinderen
Met een goede chef-kok, enthousiaste Club-Amigos en allerlei leuke activiteiten zorgen wij dat jullie een geweldige eenoudervakantie hebben. Beloofd!

3. Jouw eenoudervakantie of single citytrip, jouw invulling!
Wij zorgen er altijd voor dat er iets leuks te doen is. Of je nu mee wilt doen aan het programma, liever even een boek wilt lezen of gezellig wilt kletsen tijdens een borrel: je bepaalt het helemaal zelf! Hoe je jouw dagen ook inricht, het wordt sowieso gezellig. Beloofd!

4. Persoonlijke aandacht
Solo Amigos ziet niemand als 'zomaar een boeker'. Wij geven iedereen persoonlijke aandacht, nemen de tijd om vragen te beantwoorden, kennen veel Amigos die mee zijn geweest nog bij naam en weten door onze enquêtes en veel persoonlijk contact wat er leeft bij onze gasten. En dat zie je terug tijdens jouw eenoudervakantie of stedentrip. Beloofd!

5. Bescheiden blijven
Solo Amigos kiest ervoor om mensen zelf te laten ervaren hoe leuk het is. En die positieve reacties verspreiden zich vervolgens vanzelf! We werken met een wisselend team van enthousiaste Amigos die zich 100% inzetten om jouw vakantie voor alleenstaande ouders of stedentrip te laten slagen. Beloofd!

6. Gezelligheid
Alle Amigos die bij ons boeken, doen dat om dezelfde reden: een heerlijke vakantie vol gezelligheid, leuke activiteiten en lekker eten en drinken. Wij doen er alles aan om jouw eenoudervakantie of single citytrip er eentje te maken om nooit te vergeten. En is jouw ervaring onverhoopt wat minder? Jammer als we daar alleen via een omweg iets over horen. Je hoeft ons alleen maar even te bellen, samen komen we er zeker uit. Beloofd!

7. Leeftijden eenoudervakanties
We doen niet moeilijk over een jaartje meer of minder. Is jouw kindje net iets te jong, maar al een stuk verder in de ontwikkeling? Of pas jarig geweest en daardoor nét boven de leeftijdsgrens? Bel ons even en we bekijken jouw aanvraag zorgvuldig. Beloofd!

8. Niet goed? Wij maken het in orde!
Het kan overal gebeuren: de reis voldoet nét niet aan je verwachtingen. Tijdens onze reis zal de reisleiding er alles aan doen het jou naar de zin te maken. Bespreek het vooral als je ergens een aandachtspuntje ziet. We komen er samen echt wel uit. Beloofd!

9. Ongedwongen gezelligheid tijdens je stedentrip voor singles
We doen niet aan speeddaten of ongemakkelijke voorstelrondjes. Je hoeft niet bang te zijn dat er iets van je verwacht wordt. Je gaat gewoon gezellig op reis, alsof je met vrienden of vriendinnen op pad gaat. Alleen ken je deze Amigos nog niet van tevoren, dat is het enige verschil :) Dat is na een kwartiertje trouwens helemaal anders, je voelt je binnen een mum van tijd op je gemak. Beloofd!

10. Wij reageren megasnel
Heb je vragen over 1 van onze beloftes? Of wil je meer weten over onze leuke stedentrips voor singles of vakanties voor alleenstaande ouders? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Wij doen er alles aan al jouw twijfels weg te nemen. Beloofd!

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden
Privacyverklaring
Bradly wandelvakanties