banner1 1080x444

Zomervakantie!

Deze zomer kun je kiezen uit maar liefst 4 leuke eenoudervakanties! Of je nu kiest voor een heerlijke week in Limburg of ietsje verder doorrijdt naar de Ardennen: beide vakanties bieden je 7 leuke dagen vol heerlijk eten, leuke activiteiten, gezellige alleenstaande ouders, het enthousiaste animatieteam 'Club Amigos!', een mooie accommodatie en een hele fijne ontzorging.

Dit jaar gaat er een blog-gezin met ons mee! Zij gaan ervaren hoe een weekje op vakantie met eenoudergezinnen is. Alles wordt vastgelegd in een leuk artikel, dat we daarna natuurlijk gaan delen met onze volgers. Eventuele tips nemen we mee om onze vakanties nóg leuker te maken.

Heb jij je eenoudervakantie voor de zomere al geboekt en ben je je al een beetje aan het oriënteren voor een vakantie voor alleenstaande ouders in de herfstvakantie? Neem dan eens een kijkje bij onze all inclusive eenoudervakantie in Spanje! We gaan 8 heerlijke dagen genieten aan de Spaanse kust. Natuurlijk gaat ook dan onze eigen 'Club Amigos!' mee en gaan we er weer alles aan doen om jullie een fantastische eenoudervakantie te bezorgen.

Tot snel!