banner1 1080x444

Vacatures

Solo Amigos is op zoek naar leuke collega's!

Heb jij interesse in 1 van de volgende vacatures? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer info naar 06-28820666.

Solo Amigos werkt met poules, waarin per vakantie een oproep wordt gedaan. Je kunt reageren wanneer je mee wil, je hoeft dus niet met alle vakanties mee.

Chef-koks

Draai jij je hand niet om voor het verzorgen van een lekkere lunch en een heerlijk diner voor ongeveer 40 personen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij Solo Amigos lunchen ouders en kinderen samen. Jij zorgt voor belegde broodjes, soep, wraps of iets anders lekkers.

Bij het diner zorg jij voor de kleine Amigos voor een gezonde, lekkere maaltijd die niet te ingewikkeld, maar wel lekker én voedzaam is.

De ouders eten een uurtje later. Voor hen zien we graag mooie gerechten, mooi opgemaakt, die met trots kunnen worden uitgeserveerd.

In overleg kun je ook alleen voor de lunch en het ouderdiner, of alleen voor het ouderdiner zorgen. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Je krijgt een budget per persoon en doet hiermee de inkopen. Vooraf deel je het weekmenu met Solo Amigos en bekijken we samen of nog aanpassingen nodig zijn.

De vergoeding is in overleg. Reiskosten worden vergoed, verblijf is in een kamer in de accommodatie of in een B&B in de buurt, of je reist heen en weer, afhankelijk van de reistijd.

Assistent-locatiemanagers

Op dit moment hebben wij voldoende enthousiaste reacties ontvangen. Wil je dat we je gegevens opslaan en je benaderen als er weer een plekje vrij is, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan even.

Hoofd 'Club Amigos' (animatieteam)

Tijdens onze eenoudervakanties zorgen we dat er 4x per dag iets leuks te doen is voor de kinderen. Ons eigen animatieteam 'Club Amigos' zorgt 3x per dag voor een leuke activiteit van een uur, en 1x een activiteit van 1,5 uur als de ouders aan tafel zitten. Wij zoeken een 'hoofd-Amigo' voor de volgende taken:

- Bedenken en uitwerken van leuke, afwisselende activiteiten voor diverse leeftijden (van 5 t/m 11 jaar)
- Aansturen van 4 á 5 Club-Amigos
- Klaarzetten van de benodigde spullen en muziek
- Dagelijks teamoverleg aan het begin en eind van de dag
- Aanspreekpunt zijn voor de ouders

Je werkt gemiddeld 3 uur per dag (er zijn niet op alle dagen 4 activiteiten, de gasten zijn ook vaak een ochtend of middag weg).
De verdiensten zijn in overleg en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskosten worden vergoed en eten en drinken is inbegrepen. Verblijf is in overleg (tent, soms kamer of B&B in de buurt). De vakanties vinden door heel Nederland, België en Duitsland plaats. Op termijn komt Zuid-Europa daar bij. Er is gedurende de vakantie altijd genoeg vrije tijd tussendoor om iets leuks te doen, alleen of met het team, en er is sowieso altijd minimaal 1 vrije dag en 1 vrije ochtend of middag gedurende de week.

Zie je het helemaal zitten om in de schoolvakanties een weekje (of meer) mee te gaan? Dan nodigen we je graag uit een mailtje te sturen!

Club-Amigos (animatiemedewerkers)

Tijdens onze eenoudervakanties zorgen we dat er 4x per dag iets leuks te doen is voor de kinderen. Ons eigen animatieteam 'Club Amigos' zorgt 3x per dag voor een leuke activiteit van een uur, en 1x een activiteit van 1,5 uur als de ouders aan tafel zitten. Wij zoeken altijd naar nieuwe Club Amigos die de kinderen een fantastische week willen bezorgen! Het animatiewerk ziet er ongeveer als volgt uit:

- Begeleiden van diverse activiteiten
- Kleinere kinderen helpen bij knutselen, puzzelen en kleuren
- Uitvoeren van de Club Amigos-dans bij elke activiteit
- Bedenken van leuke nieuwe dansjes
- Begeleiden van de kinderen als zij naar het toilet gaan of even naar hun kamer willen

Je werkt gemiddeld 3 uur per dag (er zijn niet op alle dagen 4 activiteiten, de gasten zijn ook vaak een ochtend of middag weg).
Wij hebben momenteel een poule van 18 Club-Amigos. Zij zien het vooral als een gezellig weekje weg waarin ze leuke andere jonge mensen leren kennen en ervaring kunnen opdoen. Bij gebleken geschiktheid kun je later mee naar het buitenland.
Behalve een leuke week krijg je een leuke vergoeding, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Reiskosten worden vergoed en eten en drinken is inbegrepen. Verblijf is in een tent. De vakanties vinden door heel Nederland, België en Duitsland plaats. Op termijn komt Zuid-Europa daar bij. Er is gedurende de vakantie altijd genoeg vrije tijd tussendoor om iets leuks te doen, alleen of met het team, en er is sowieso altijd minimaal 1 vrije dag en 1 vrije ochtend of middag gedurende de week.

Zie je het helemaal zitten om in de schoolvakanties een weekje (of meer) mee te gaan? Dan nodigen we je graag uit een mailtje te sturen!

Keukenhulpen

Wij zijn altijd op zoek naar hulp in de keuken bij het diner, en eventueel ook bij ontbijt en/of lunch. De vergoeding is afhankelijk van leeftijd en ervaring. We organiseren vakanties door heel Nederland, reageer dus gerust! Als we eens bij jou in de buurt zijn, nemen we contact op en bekijken we of je die week kunt komen helpen.