Vakantie alleenstaande ouders
Als alleenstaande ouder op vakantie met je kind(eren)... superleuk! Heerlijk om er samen op uit te trekken en te genieten van de tijd met elkaar. Het enige wat jammer is, is dat terwijl je kind lekker met andere kinderen speelt of 's avonds in bed ligt, jij als alleenstaande moeder of vader vaak alleen zit.
 
Onze eenoudervakantie in Nederland (zomervakantie), eenoudervakantie in de Ardennen (mei- en zomervakantie) en eenoudervakantie in Spanje in de herfstvakantie is hiervoor de ideale uitkomst! Je geniet samen met je kind van je vakantie en hebt daarnaast een gezellige tijd met de andere alleenstaande ouders als de kinderen spelen of slapen.

En het mooie is: Solo Amigos is de enige organisator die eenoudervakanties biedt waarbij boodschappen doen, koken en de afwas je volledig uit handen wordt genomen!
Er gaat een topkok mee die de heerlijkste lunches en diners voor jullie bereidt, en het team zorgt ervoor dat alles wordt opgeruimd en het je aan niets ontbreekt. Ook voor jou als alleenstaande ouder écht vakantie dus!

Perfect verzorgd
Bij Solo Amigos eenoudervakanties slaap je prinsheerlijk in je eigen kamer in superleuke, kindvriendelijke accommodaties, waar alleen onze gezellige groep verblijft.
 
Je geniet elke dag van een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch en heerlijk driegangendiner. Limonade, thee en koffie kun je de hele dag pakken, en we maken elke middag een lekker borrelhapje voor alle ouders en kinderen. Een zo goed als all inclusive eenoudervakantie dus!
 
Tel bij dit alles nog ons unieke animatieteam Club Amigos!, een kindvriendelijke omgeving en een leuk programma op en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke alleenstaande oudervakantie in Nederland, Spanje of de Ardennen.
 
Club Amigos!
Exclusief bij de eenoudervakantie van Solo Amigos: Club Amigos! Een superleuk animatieprogramma tijdens de vakanties voor eenoudergezinnen met allerlei activiteiten, afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Het animatieteam (de Club-Amigos) is persoonlijk door ons geselecteerd, met genoeg ervaring en enthousiasme om je kind een fantastische vakantie te bezorgen. Club Amigos wordt altijd aangestuurd door een leidinggevende, die zorgt dat alles op rolletjes loopt en het aanspreekpunt is voor jou als ouder.
 
De kinderen kunnen vrijblijvend aansluiten en jij kunt rustig je boek uit lezen, een dorpje opzoeken of wandelen in de mooie omgeving. Ook tijdens de ouderdiners zijn de kinderen bij Club Amigos en kun je rustig genieten van het heerlijke eten en gezellig natafelen met de andere ouders.
 
LEES HIER MEER OVER CLUB AMIGOS!    


"Een paar uur voor mezelf, met de geruststellende gedachte dat mijn kinderen het leuk hebben bij Club Amigos...  wat een heerlijk vooruitzicht!"


Eenoudervakantie all inclusive solo amigos eenouderreis alleenstaande oudervakantie
               Bekijk hier de aftermovie van de eenoudervakantie in Limburg

Voor wie?
Onze eenoudervakanties zijn voor alle ouders die alleen met hun kind(eren) op vakantie willen. Niet alleen als alleenstaande ouder ben je dus van harte welkom op onze eenoudervakanties, maar ook als je een partner hebt die bijvoorbeeld door werk niet mee kan. Je kunt ook dan met een gerust hart 1 van onze gezellige vakanties voor eenoudergezinnen boeken.

BEKIJK DE AGENDA VOOR ALLE EENOUDERVAKANTIES