banner1 1080x444

Eenoudervakantie zomer 2024

Op zoek naar de best verzorgde eenoudervakantie? Wacht dan niet te lang. In januari, februari en maart worden de meeste eenoudervakanties voor het nieuwe jaar geboekt. Terwijl sommige alleenstaande ouders net bekomen zijn van de feestdagen, hebben anderen hun favoriete vakantie met andere eenoudergezinnen alweer uitgezocht.

Voordelen vroeg boeken van je eenoudervakantie
Er zitten veel voordelen aan het vroeg boeken van je eenouderreis: je hebt bijvoorbeeld keuze uit een eigen of een gedeelde badkamer, je kunt je alvast voorbereiden op de reis ernaartoe, en je hoeft niet in spanning te zitten of er nog wel voldoende plek is op je favoriete vakantie voor single parents.

Een aantal alleenstaande ouders wacht tot het laatste moment met het boeken van hun eenoudervakantie. Ze krijgen de vakantieplanning nog niet rond, wachten misschien op last minute voordeel of vinden het gewoon fijn om laat op zoek te gaan naar een vakantie. Voor beide valt wat te zeggen, al is het risico dat je te laat bent als je pas in mei begint met zoeken, groot.

Wil jij zeker weten dat je er dit jaar bij bent? Dat ook jij een week lang kunt genieten van de heerlijkste maaltijden, leuke uitstapjes, gezelligheid met andere leuke alleenstaande ouders, en het √©chte vakantiegevoel kunt beleven? Dan adviseren wij toch om begin van het jaar je eenoudervakantie te boeken. Als het je financieel niet uitkomt in 1x te betalen, is er altijd mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Ook in de herfstvakantie op reis met andere eenoudergezinnen
Niet alleen de zomervakantie kun je nu al bij ons boeken, maar ook de all inclusive herfstvakantie voor eenoudergezinnen staat sinds een poosje online. Genieten van een week in het heerlijke Spanje. All inclusive, dus 8 dagen onbezorgd genieten! De Club-Amigos bezorgen de kinderen de tijd van hun leven en jij kunt heerlijk relaxen, genieten en leuke activiteiten ondernemen met andere alleenstaande ouders die deze eenouderreis geboekt hebben.

Kortom: wacht niet te lang en verzeker jezelf en je kinderen van een fantastische eenoudervakantie!