Stedentrips inclusief vlucht

De leukste stedentrips voor singles

Zin in een paar heerlijke dagen weg naar een mooie stad? Wij verzorgen de leukste stedentrips voor singles, altijd inclusief vlucht, verblijf, ontbijt en een mooi programma vol leuke uitjes en activiteiten. Bekijk onze single stedentrip Málaga inclusief vlucht en verblijf in november bijvoorbeeld eens. Vol zon, cultuur en een mooie dagtrip naar de Caminito del Rey. Of wat dacht je van de citytrip voor singles naar Barcelona in juni?

Onze reisleiding neemt je graag mee op pad naar de mooiste plekjes, organiseert gezellige borrels en zorgt dat jij nergens naar om hoeft te kijken.

De Solo Amigos single stedentrips zijn voor iedereen die even geen reisgenootje kan vinden. Meestal zijn dit gezellige, ondernemende singles, maar ook als je niet single bent kun je gerust mee. Tijdens onze stedentrips voor groepen staat 'geen dating, wél veel gezelligheid!' namelijk altijd voorop!

Nét dat beetje extra
Málaga, Barcelona, Valencia... allemaal prachtige steden die je echt gezien moet hebben. Door de Nederlands/Spaanse reisleiding zie je alleen met een single stedentrip van Solo Amigos de mooiste plekjes, verblijf je in de mooiste appartementen en is alles tot in de puntjes geregeld. We organiseren allerlei leuke uitjes, waar je vrijblijvend aan mee kunt doen. L
iever een keer gezellig borrelen dan het programma volgen? Helemaal goed, het is jouw stedentrip :) 

8 t/m 12 juni - 5-daagse single stedentrip Barcelona met vlucht en verblijf
10 t/m 14 november - 5-daagse single stedentrip Málaga met vlucht en verblijf

Barcelona terras Solo Amigos singlereis stedentrip singlevakantie singlereizen

BEKIJK ALLE STEDENTRIPS VOOR SINGLES 

Barcelona tapas Solo Amigos singlereis stedentrip singlevakantie singlereizen