banner1 1080x444

Eenoudervakantie Ardennen 10 augustus 2024

Superleuke vakantie voor alleenstaande ouders in de Ardennen met heerlijk eten, een leuk programma en onze unieke Club Amigos!

Accommodatie

Solo_Amigos_all_inclusive_meivakantie_Ardennen_eenoudervakantie_woonkamerOnbezorgd genieten van je eenoudervakantie, samen met andere gezellige alleenstaande ouders, dat doe je in deze prachtige accommodatie in de Ardennen.

Geniet 7 dagen lang van heerlijk eten, een leuk programma en veel gezelligheid. En dat op nog geen 3 uur rijden van Utrecht!

Met het grote omheinde speelterrein, de binnenspeelruimtes met tafelvoetbal en tv en de leuke activiteiten in de buurt is dit de ideale plek voor een heerlijke eenoudervakantie.

Het huis heeft 15 slaapkamers waarvan sommige met eigen badkamer, 2 gezellige woonkamers met open haard, 2 speelkamers en 2 heerlijke terrassen met uitzicht op de prachtige omgeving en de rivier de Lesse, die achter het huis loopt.

Er is direct naast het huis plek voor 3 kampeerders. Sluit gezellig aan met je eigen tent of caravan en schuif vanuit je bed zó aan de gedekte ontbijttafel :)

 

JA, IK WIL ONBEZORGD OP eenouderVAKANTIE! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.